Sovelluskonsultti toiminnanohjaukseen

Oletko kiinnostunut haastamaan itsesi ammatillisesti ja toimimaan innovatiivisessa asiantuntijaorganisaatiossa lähellä asiakasta?

Haemme hyvää tyyppiä asiakkaidemme sparraajaksi ja toiminnan kehittäjäksi.

Tavoitteena on, että asiakas saa enemmän hyötyä Roiman järjestelmistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ERP-taustaa ja kokemusta toiminnanohjauksen prosesseista.

Lisäksi tarvitaan ymmärrystä esim. tuotetiedon hallinnasta, tuotannon lattiatason ohjaamisesta sekä varasto- ja logistiikkaoperaatioista. Voit olla myös projektinohjauksen tai elinkaaripalveluiden ammattilainen. Kokemuksesta IT-järjestelmäarkkitehtuurien parissa on hyötyä, samoin rahalaskennan ja talousasioiden ymmärryksestä.

Kykyjesi ja kokemuksesi mukaan tulet toimimaan sovelluskonsulttina toiminnanohjauksen käyttöönotto- ja jatkokehitysprojekteissa, myynnin tukena, projektipäällikkönä ja/tai toiminnanohjausprojektien toteuttajana. Viihdyt fläppitaululla, mutta et pelkää tarttua toimeen oli sitten kyse järjestelmän parametroinnista, ratkaisujen testaamisesta, dokumentoinnista tai perustietojen laittamisesta kuntoon. Voit olla urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden lupaus tai jo kokeneempi alan ammattilainen.

Odotamme sinulta:

  • Kykyä hahmottaa ja jäsentää laajoja kokonaisuuksia
  • Ongelmanratkaisutaitoja
  • Rohkeutta etsiä ja ehdottaa ratkaisuja ja kääntää niitä järjestelmien soveltamistavoiksi
  • Itseohjautuvuutta, luotettavuutta ja kykyä ottaa vastuuta tuloksista
  • Matkustusvalmiutta, ensisijaisesti kotimaassa.

Tehtävän asiakaslähtöisen luonteen vuoksi, olennaisessa roolissa ovat hyvät vuorovaikutustaitosi: Kykysi kysyä, kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä sujuvuutesi kommunikoida selkeästi suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on plussaa!

Pääasiallinen toimipiste on Seinäjoella, mutta voit työskennellä myös Espoon, Tampereen tai Turun toimipisteissämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Piira anu.piira(at)roimaint.com