Ohjelmistokehittäjiä

Espoo: Etsimme juuri nyt innostuneita ohjelmistokehittäjiä toiminnanohjauksen tuotekehitystiimiimme Leppävaaraan.

Osaamisesi

Oletko aikaansaava ja innokas ohjelmistokehittäjä, tuleva ohjelmistoalan tähti, joka janoaa päästä kiinni alan töihin?

Sinulta odotamme valmiutta ja rohkeutta oppia ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita, toimintaa ja prosesseja. Palat halusta päästä käyttämään ammattitaitoasi tuotteen jatkuvaan kehittämiseen ja asiakkaiden käyttökokemuksen parantamiseen. Lisäksi olet itseohjautuva, sinulla on positiivinen ja aikaansaava asenne eikä porukalla tekeminen ole sinulle vierasta. Tehtävässä menestymiseen tarvitset jonkin ohjelmistokielen vahvaa osaamista (esim. C#, Java, Python, Scala), ymmärrystä relaatiotietokannoista (SQL, Oracle) ja vankkoja ongelmaratkaisutaitoja. Ymmärrät käyttäjäkokemuksen merkityksen työsi lopputulokseen. Bonuspisteitä tuo ymmärrys yritysten suunnittelutarpeista liittyen tuotantoon ja projektien hallintaan.

Tarjouksemme

Olemme asiakkaittemme periksi antamaton tuottavuuskumppani. Pääset mukaan tuotekehitysammattilaisten huippuasiantuntijatiimiin, joka yhdessä digitalisoi Suomen teollisuutta rakentamalla Lean System -toiminnanohjausjärjestelmää.

Ohjelmistokehittäjänä toteutat asiakkaillemme ratkaisuja tuotannonohjaukseen sekä projektien suunnitteluun ja ohjaamiseen. Roimassa sinä vaikutat työnkuvaasi osana kasvavaa liiketoimintaa. Tässä roolissa opit toimialan asiantuntijaksi ja ratkaisemaan asiakkaidemme tarpeita. Pidät itsesi uusimman kehityksen tasalla ja osallistut tuotteen ja työmenetelmien kehittämiseen. Meiltä saat tarvittavan erikoiskoulutuksen, viimeisimmät työvälineet sekä ateria- ja puhelinedun, kattavat terveyspalvelut ja toimiston hyvien liikenneyhteyksien varrella inspiroivan työilmapiirin lisäksi.

Miksi Roima?

  • Roima on kasvuyritys, jossa voit oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi joka päivä
  • Pääset tekemään yhteistyötä omien alojensa johtavien yritysten kanssa
  • Työilmapiiri Roimalla on rento ja kannustava
  • Työajat ovat joustavat
  • Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja käyttämiisi teknologioihin ja työkaluihin

Lisätietoja Tommi Kosunen, email tommi.kosunen@roimaint.com