Konenäköosaaja

Sinä kokenut konenäköosaaja, joka tarttuu toimeen ja haluaa tehdä työtä erityisesti valmistavan teollisuuden projekteissa – haluamme palkata Sinut.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Sinua, jolla on monipuoliset taidot tai vahva halua oppia lisää ohjelmoinnin, konenäkölaitteiden, koneopppimisen ja teollisuusautomaation parissa.

Loppuun saatettu tekninen koulutus on eduksi, muttei välttämätön.

Jos .Net C#, Halcon konenäköympäristö ja Beckhoff TwinCAT ovat tuttuja, olet hyvin perillä päätyökaluistamme.

Neljän hengen tiimimme toimii Espoossa, mutta tilanteen mukaan menemme sinne, missä asiakkaammekin on yleensä Suomessa, joskus kauempana.

Hae tehtävään täältä tai ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa: Pauli Komi, Manager, Machine Vision, p. 040 739 3846, pauli.komi(at)roimaint.com

Ratkaisemme asiakkaidemme mittaus- ja laadunvalvontatarpeet ja kehitämme uusia mittalaiteratkaisuja yhdessä heidän kanssaan. Keskitymme aina olennaiseen – siihen mikä tuo parhaan taloudellisen hyödyn ja nopeimman takaisinmaksuajan.

Toteutamme projektimme pohjautuen pitkään kokemukseemme teollisuudesta ratkaisuista ja konenäön nykyaikaisista laitteista. Sovellamme toteutuksissa kaupallisia konenäkökirjastoja, valmiita älykamera-alustoja ja avoimen lähdekoodin mahdollisuuksia. Toteutamme projektit pienistä yksittäisistä mittapisteistä aina laajoihin mittalaiteratkaisuihin ja jatkamme tarvittaessa ylläpitoon ja jatkokehitykseen.