0
+
ASIAKASTA
0
AMMATTILAISTA
0
MAATA
0
M€
LIIKEVAIHTO

Luotettava kumppani

Meidän missiomme on pitää eurooppalainen teollisuus kilpailukykyisenä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittämme ja tehostamme tuotantoa siten, että valmistava teollisuus palaa entistä kehittyneempänä Eurooppaan. Tehostamme tuotantoa mm. innovatiivisten automaatioratkaisujen, digitalisaation oivaltavan hyödyntämisen ja jatkuvan parantamisen keinoin. Asiantuntijamme ovat oman alansa huippuja, jotka näkevät yli organisaatiosi rajojen ja sisäisten siilojen. Roiman asiakkaana voit olla varma siitä, että asiantuntijamme etsivät sinulle parhaan ratkaisun: se voi löytyä omasta tai laajan kumppaniverkostomme tarjoomasta.

Asiakaslupauksemme on: Löydä, Tehosta, Luo uutta. Käytännössä autamme asiakasta löytämään ja poistamaan pullonkaulat ja ottamaan käyttöönsä toiminnan koko potentiaalin. Seurauksena on parempi kannattavuus ja mahdollisuus luoda uutta liiketoimintaa.

Puhumme osaajiesi kanssa samaa kieltä tehtaan lattialta kulmahuoneeseen.

Asiakasta varten

Roimat ammattilaisemme kehittävät ratkaisuja tuotehallinnankonenäöntoiminnan-ja tuotannonohjauksensisälogistiikan ja logistiikan asiakastarpeisiin. Tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme jo yli 260 ammattilaisen voimin Suomessa, Ruotsissa ja Alankomaissa.

Teemme työtämme asiakkaitamme varten ja kehitämme tuotteitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa, tosielämän tarpeisiin. Kaiken keskiössä on asiakkaidemme kilpailukyky.  Toteutamme missiotamme arvojemme kautta –   ne ohjaavat työtämme päivittäin.

Olemme ylpeitä saadessamme olla avainkumppanina laajalle joukolle teknologiateollisuuden, tukkukaupan ja elintarvikealan yrityksiä; Roimaan luottavat niin Atria, Glaston, Metso, Patria, Valio, Maskun Kalustetalo, Uponor, Valmet Automotive kuin 300 muuta kehityshaluista yritystä Suomessa ja globaalisti.

Kutsumme vuosittain kaikki asiakkaamme omaan RoimaDay-asiakaspäivään, jossa saamme vaihtaa kuulumisia, tuoteuutisia ja ideoita kasvotusten sekä visioida yhdessä tulevaisuutta.

Roimaan voit luottaa, kun rakennat menestystarinaasi –
nyt ja tulevaisuudessa