UUTISET

Millaisia ovat suunnittelijan painajaiset? Valmistusdokumentaatio ei koskaan tavoita alihankkijaa, tuote valmistetaan vanhentuneiden kuvien pohjalta tai muutoksia ei huomioida kummankaan osapuolen toimesta… Kaikissa näissä tapauksissa vahingot ovat useimmiten merkittäviä sekä taloudellisesti että ajallisesti ja johtaa vastuukysymysten selvittämiseen.

Roima Intelligence ja ATR Soft Oy ovat yhteistyössä ratkaisseet ongelman Cloud Connected -hankkeella. Sen ensimmäisessä vaiheessa SOLIDWORKS ja CUSTOM TOOLS -ohjelmistojen sekä Product Information Cloud -pilvipalvelun saumattomalla yhdistämisellä varmistetaan valmistusdatan turvallinen ja luotettava julkaisu kumppaniverkostolle, mahdollistetaan rakenteiden revisiointi ja tallennetaan historiatieto siitä, kuka suunnittelupaketin on ottanut vastaan ja milloin. Näin koko tuoteprosessi suunnittelijan työpöydältä alihankintaan ja toimitukseen on avoin ja aina jäljitettävissä.

Cloud Connected -pilvipalvelussa suunnittelija luo napin painalluksella tuotteelle valmistuspaketin (BOM) ja julkaisee sen Product Information Cloud -pilvipalveluun. Samalla oikeaa alihankkijaa notifioidaan kyseisen valmistuspaketin saatavuudesta ja palveluun tallentuu yksilökohtainen historiatieto. Mikäli tuoterakenteeseen joudutaan tekemään muutoksia, voidaan valmistuspaketista julkaista uusi revisio ja tieto välittyy alihankkijalle napin painalluksella.

Vastaavasti alihankkija voi ilmoittaa päämiehelle valmistuksen aikaisista muutoksista samaisen pilvipalvelun kautta. Unohda siis verkkokovalevyillä seikkailut, julkisten pilvipalvelujen kuluttajakoukerot ja nauti valmistavalle teollisuudelle tehdystä ”hanska käteen” ratkaisusta!

Cloud Connected -pilvipalvelu on tarjolla sekä Aton PLM, Lean System että CUSTOM TOOLS -käyttäjille ja siihen kehitetään jatkuvasti uusia toiminnallisuuksia. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Tutustu Cloud Connected -palveluun: Introducing Cloud Connected  – webinaari (englanniksi) keskiviikkona 14.6.2017  klo 11.00
Rekisteröidy tästä!