Web-developer

Pori: Etsimme ohjelmistokehittäjää tuotehallinnan tuotekehitysyksikköön Poriin. Jos pilvipalvelujen ketterä kehittäminen kiinnostaa, tämä on sinulle!

Tehtävänäsi on suunnitella ja kehittää ketterästi tuotehallinnan (PDM/PLM/PIM) työkaluja ja ratkaisuja asiakkaillemme, jotka ovat Suomen johtavia valmistavan teollisuuden brändejä. Pääset osallistumaan uusien tuotehallinnan pilvipalvelujen kehittämiseen. Työtehtäviäsi voidaan muokata osaamisesi ja toiveidesi mukaan, sillä töitä kasvuyrityksessä riittää.

Voit olla kokenut osaaja tai uransa alkutaipaleella oleva tulevaisuuden tekijä. Aikaisempi kokemus sovelluskehityksestä työympäristössä on eduksi. Työssä edellytetään halua oppia lisää Agilea sovelluskehitystä nykyaikaisten teknologioiden avulla (Java, JavaScript, AngularJS, HTML5).

Saat kilpailukykyisen palkan, ateria- ja puhelinedun, laajat terveyspalvelut ja toimiston Porin keskustassa. Suoriudut tehtäviesi hoidossa käyttämällä tarjoamiamme uusimpia laitteita ja joustavia työskentelytapoja. Voit myös työskennellä opintojesi ohessa. Mikä parasta, tulevat työkaverisi ovat huippuasiantuntijoita ja hyviä tyyppejä! Tule mukaan tiimiin!