burtsoff

Juha on Roiman uusi ratkaisumyyjä ja -konsultti. Kuskina hän on tavallista ROIMAlaista rauhallisempi, mutta asiakkaan liikevaihdon buustaamisesta puhuttaessa Juhasta kuoriutuu spartalainen business-uros.

Kuka on Juha Burtsoff?

Suomalainen mies, kolmen lapsen isä, kuntosuunnistaja Helsingin Suunnistajissa, GrIFK06-poikien futisvalmentaja, DI, MBA, viimeisten 15 vuoden työura akselilla Elcoteq-Microsoft-ABB ja nyt ROIMA.

Miksi hakeuduit Roimalle?

Minulla oli Microsoftilla ratkaisukumppaneita etsiessäni kontakteja ROIMAan. Minulle jäi jo tällöin hyvä käsitys ROIMAn osaamisesta ja erityisesti asiakkaiden sekä kumppaneiden luottamuksesta ROIMAan. Arvostan konkreettista osaamista ja ihmisten välistä luottamusta. Viihdyn itseäni fiksumpien seurassa.

Mitä on mielenkiintoisinta, mitä voisit kuvitella tekeväsi nyt?

Digitaalinen transformaatio ja teollinen internet luovat mahdollisuuksia, joita emme ole osanneet kuvitellakaan. Tämä on mielenkiintoista!

Miten Roima auttaa asiakkaitaan?

Tällä hetkellä jokainen valmistava yritys joutuu työstämään toimintamallejaan asiakkaiden ja myynnin hallinnassa (demand) ja hankinta- ja valmistusprosesseissa (supply), sekä myös taloushallinnossa. Asiakaskäyttäytymisen digitalisoituminen muuttaa myös kysynnän luonnetta, mikä asettaa uusia tarpeita hankinta- ja valmistusprosesseihin. Asiakaskohtaisuuden tarve siirtyy yhä pidemmälle hankinta- ja valmistusprosessiin, varianttien määrä ja tuotantovolyymi kasvaa, ja toimitusajat lyhenevät. Digitalisoituva myyntistrategia vaatii aina vastaavan tuotanto- ja valmistusstrategian sekä toteutuksen, joissa ROIMA on yksi Suomen osaavimpia kumppaneita.

Minkälaiset mahdollisuudet teollisella internetillä on Suomen kilpailukyvyn kannalta?

Digitalisaatio ja teollinen internet luovat uusia liiketoimintamalleja ja mahdollisuuksia kasvattaa markkinoita. Digitalisaatio vaikuttaa kaikkialle ja muuttaa liiketoiminnan ajattelumallejamme myös perinteisessä valmistavassa teollisuudessa. Ei ole kuitenkaan yhtä valmista teollisen internetin mallia, vaan jokainen yritys joutuu luomaan tulevaisuutensa itse. Tässä kilpailussa fiksut ja nopeat menestyvät, jolloin meillä Suomessa on hieno mahdollisuus menestyä ja nostaa arvonlisäämme markkinoilla.

Minkälainen polkupyörä sinulla on?

Kaverin osista kokoama maastopyörä. Luulen, että se on liian hyvä minulle, ja vaatisi kovakuntoisempaa kaveria satulaansa.

Mikä on eksoottisin paikka missä olet suunnistanut?

En väitä, että Nuuksion metsäalue olisi meille eksoottisin, mutta se on fantastinen paikka suunnistaa ja ulkoilla.