Tuotteen valmistus ja tuotehallinta kulkevat käsi kädessä

Tuotteseen liittyvää tietoa alkaa syntyä jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Sujuva ja tehokas toiminta edellyttää sen, että tuotetiedon on oltava läpinäkyvää ja oikea-aikaista – niin organisaation sisällä kuin ulkopuolella, sitä tarvitsevien käytettävissä. Tuotetietoja on pystyttävä hallitsemaan ja jakamaan koko tuotteen elinkaaren ajan, jopa sen jälkeen kun tuote poistetaan käytöstä.

Roiman tuotehallinnan ratkaisut ovat 30 vuoden ajan palvelleet niin kotimaisten pk-yritysten kuin kansainvälisten konsernien tarpeita. Tehosta suunnittelun toimintaasi ja ota haltuun nimikkeet, tuoterakenteet, dokumentit sekä tuotemuutokset yhdessä monipuolisten cad-liityntöjen kanssa. Roimalta löydät oikeat ratkaisut!

tekniset ajatukset päässä

Tekninen suunnittelutieto haltuun ja yhteiskäyttöön

Tekninen tuotetieto, CAD-tiedostot, nimikkeet, nimikerakenteet, tuotteet ja sarjanumerot sekä niihin liitetty muu tuotetieto ovat tuotehallinnan perustietoja. Suunnittelijoiden yhteistyö helpottuu kun tieto on ajantasaista ja yhteiskäytössä.
ikoni_forward_link
tuotteen elinkaari kehä

Tuotteen elinkaari hallussa tuotesuunnittelusta huoltopalveluihin asti

Tuotetiedon hallinta ja tuotteen elinkaaren hallinta (PLM = Product Lifecycle Management) on valmistavan yrityksen perustoimintoja. On tärkeää, että tuotetieto on hallittavaa ja täsmällistä, ja kaikkien tarvitsijoiden käytössä.
ikoni_forward_link
toimitusverkosto

Tuotetiedon hallinta verkostossa

Verkostomainen toiminta tuo joustoa valmistuskapasiteettiin. Nykyaikaiset valmistusprosessit edellyttävät valmistusverkostojen tehokasta hallintaa. On turvattava tuoteinformaation ja siihen liittyvien muutostarpeiden saumaton kulku päämiehen ja alihankkijoiden, tavarantoimittajien ja sopimusvalmistajien välillä.
ikoni_forward_link
tuote asiakkaalle tarjottimella

Kaupallisten tuotetietojen hallinta ja jakelu

Tekninen ja kaupallinen tuoteinformaatio voidaan hallita yhtenä kokonaisuutena. Tuotesuunnittelun luoma tekninen tuotetieto rikastuu kaupalliseen käyttöön ja julkaistaan esimerkiksi tuotekatalogeiksi, verkkokauppaan tai www-sivuille helpottamaan asiakkaiden ostopäätöstä.
ikoni_forward_link

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Roimalaiset
Industry Expertit

info@roimaint.com
Puhelin: 020 525 3100