UUTISET

Miten mittaat tuotantosi tehokkuutta ja varmistat jatkuvan parantamisen? Haluatko pienentää valmistuskustannuksia ja samalla ohjata tuotantoa tehokkaammin? Vai onko tuotannonohjausprojektin alkaminen nyt yrityksessäsi ajankohtaista?

”Koulutus auttoi selkeyttämään ne kaikki vaiheet, mitkä yrityksen täytyy ottaa huomioon kartoitettaessa tuotannonohjauksen tehostamista digitaalisilla ratkaisuilla. Kouluttaja oli asiantunteva ja saatu koulutusmateriaali erittäin kattava, siihen voi aina palata oman projektin edetessä”               
Tom Martin, K-Hartwall Oy

Tervetuloa mukaan tuotannonohjauksen sertifiointikoulutukseen!  Koulutus on tuotannonohjausjärjestelmien osalta paras ja ainoita teknologiariippumattomia tuotannonohjauskoulutuksia maailmassa. Kouluttajana toimii alan tunnustettu asiantuntija, President and Senior Consultant of MOM Institute Jan Snoeij Alankomaista.

Lisätietoa tuotannonohjauksen globaalista MESA-järjestöstä:
MESA GEP CoA koulutusRoima is the only MESA Recognized Business in Finland
MESA

Saat koulutuksesta virallisen MESA CoA -sertifikaatin. Roima tarjoaa koulutuksen asiakkailleen MESAn Premium Member hintaan 1595 €/hlö (alv 0%). Koulutus on erittäin suosittu, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti!

”Meillä käynnistyi merkittävä liiketoiminnan ja järjestelmäkehittämishanke. Kurssi pureutui mainiosti MESin ytimeen ja yhdisti yrityksen liiketoiminta- ja valmistusprosessit yhteen.”
Pasi Lehtinen, Neste Oyj

Ilmoittaudu sähköpostilla: lilli.lanki(at)roimaint.com