Toiminnanohjauksen kehittäjä

Roima: Kiinnostaako sinua olla mukana pitkäjänteisessä kasvussa ja kehittyä toiminnanohjauksen ketteräksi huipputekijäksi yhdessä alan terävimmän kärjen kanssa?

Etsimme toiminnanohjauksen kehittämisestä syttyviä tekijöitä auttamaan suomalaisia teollisuusyrityksiä menestymään. Roiman ollessa vahvassa kasvussa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa keskeisesti oman vastuualueesi sisältöön. Meillä on toimipisteitä ympäri Suomea, joten voit tilanteen mukaan työskennellä Espoosta, Turusta, Tampereelta, Porista tai Seinäjoelta käsin.

Junior:

Jos olet vielä kehittymispolkusi alussa, aloitat yksinkertaisempien asiakastoimeksiantojen tekemisestä, joka päivä uutta oppien. Tavoitteenasi on kehittyä ja kasvaa monipuoliseksi sovellusosaajaksi, käyttöönottoprojektien ja kehityshankkeiden taustatuesta kohti asiakasrajapintaa.

Kykyjään jo kehittänyt osaaja:

Näyttöjesi myötä ja oman mielenkiintosi mukaan saat vastuullesi asiakkuuksien hoitoa, laajempia konsultointitehtäviä tai toimitusprojektien ja kehityshankkeiden vetotehtäviä. Perehdyt asiakkaittemme tarpeisiin ja opit hakemaan ratkaisuja tarvelähtöisesti yhdistelemällä olemassa olevien tuotteiden ominaisuuksia ja viimeisintä kehitystä.

HC:

Kehittyneellä sosiaalisella pelisilmällä varustettuna, kovan luokan toiminnanohjauksen ammattilaista. Voit hypätä suoraan kehittämään suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä yhdistämällä liiketoiminta- ja järjestelmäosaamistasi.

Kiinnostuitko? Lähetä itsestäsi tietoa tulemaan oheisesta linkistä.

Hae tehtäviin tästä

Lisätietoja tehtävästä ja kasvumahdollisuuksistasi Roimalla saat 7.8.2017 alkaen Olli Veikkolalta (olli.veikkola (at) roimaint.com)