Merkittäviä tuloksia varastoteknologian käyttöönotolla

Väestörakenteen muutosten sekä hoitojen kehittymisen odotetaan tuovan mukanaan jatkuvaa kysyntää sairaalatoimintojen tehokkuuden parantamiselle maailmanlaajuisesti. Tutkimukset osoittavat, että yli 30 prosenttia sairaalojen kustannuksista liittyy logistiikkaan, ja sairaalat ovat alkaneet ottaa käyttöön muilla toimialoilla hyväksi todettuja käytäntöjä. Toimintojen tehokkuuden tukemista koskevien toiveiden odotetaan muuttuvan, ja sairaaloiden logistiikkaratkaisujen täytyy ajan mittaan pystyä mukautumaan uuteen tilanteeseen.

Sairaaloiden logistiikkaratkaisut vaikuttavat useisiin tärkeisiin toimintojen osa-alueisiin, kuten toimituskykyyn, toimitusaikaan, joustavuuteen, työmäärän jakautumiseen sekä tietojen tarkkuuteen ja aikatauluihin. 

Uusi teknologia voi vaikuttaa sairaaloiden kustannuksiin ja prosessien laatuun sekä siihen, miten nopeasti hoitajat pääsevät tekemään muita tehtäviä. 

roima-circle-icon-green-150x150

Nouse uudelle tasolle Roiman sairaalaratkaisujen avulla

Roima on erikoistunut sairaaloiden logistiikan hallinnan ja optimoinnin ratkaisuihin. Olemme usean vuoden aikana saaneet syvällisen käsityksen sairaaloiden logistiikkatilanteesta jossa tavaroiden käsittely ja toimitusvarmuus voivat olla elintärkeitä. Käytämme tätä toimialaosaamista toteutuksen yhteydessä sekä varmistaaksemme, että ratkaisu tukee sairaalalogistiikan erityiskysymyksiä.

Varastonhallintajärjestelmämme varmistaa keskusvaraston optimaalisen toiminnan, tehokkaan jakelu- ja varastopalvelun sekä automaattisten varastolaitteiden parhaan mahdollisen hyödyntämisen esimerkiksi käytettäessä varastoautomaatteja, vuoteiden kuljettamiseen tarkoitettuja hissiautomaatteja sekä sisäisten kuljetusten autonomisia yksiköitä.

null

LUE LISÄÄ

LOGIA WMS & WCS

Älykkäät ratkaisut, jotka mullistavat sairaaloiden toimintatavat. 

Katso, miten Roima tukee sairaaloiden toimintaa

Roima on osoittanut kykynsä auttaa sairaaloita selättämään haasteensa ja parantamaan tehokkuuttaan. 

Sygehus Sønderjylland

IMG_7583
Sairaalan logistiikka on optimoitu huippuunsa. LOGIA hallinnoi Sygehus Sønderjyllandin keskusvaraston koko tavaravirtaa ja varmistaa, että esimerkiksi hygieniaa, laatua ja kestävyyttä koskevat korkeat vaatimukset voidaan täyttää.
Hans Madsen 

Varastopäällikkö 

Sygehus Sønderjylland 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin voimme keskustella yhdessä logistiikkatarpeistasi.

Niels Have

Sales Manager

niels.have(at)roimaint.com

+45 40 68 58 88

Hannu Ojasalo

Hannu Ojasalo

Sales, Finland

hannu.ojasalo(at)roimaint.com

+358 46 600 7815

Bild på Ulf Johansson

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.