Muuttuvalla alalla tarvitaan uudenlaisia yhteistyökumppaneita

Posti- ja pakettiliiketoiminta on keskellä historiansa suurinta murrosta. Kirjepostin väheneminen ja verkkokauppapakettien määrän kasvu ovat luoneet alalle erityislaatuiset olosuhteet. Megatrendit mullistavat liiketoimintaympäristöä ja luovat uusia vaatimuksia ja tarpeita, kuten koneoppimisen hyödyntäminen ja lajittelun ja kuljetuksen tekoälypohjainen optimointi – laiteautomaatiota ja sen räjähdysmäistä kasvua unohtamatta.

Täydellinen digitalisaatiokumppani pystyy tarjoamaan sekä laajaa toimialaosaamista että uusimpia teknologisia ratkaisuja. Siksi Roima onkin ihanteellinen yhteistyökumppani posti- ja pakettiliiketoimintaa harjoittaville yrityksille.

roima-circle-icon-green-150x150

Nosta posti- ja pakettiliiketoimintasi uudelle tasolle Roiman ratkaisujen avulla

Roimalla on laaja kokemus posti- ja pakettiliiketoiminnan ratkaisuista. Olemme toteuttaneet monia merkittäviä ja menestyksekkäitä projekteja varastonhallintaa, lajittelukoneiden ohjausjärjestelmiä sekä lähetysten ja pakettien viimeisen kilometrin hallintaa ja optimointia varten. Vuosikymmenten kokemus, uusimmat teknologiat ja ketterä kehittäminen tekevät Roimasta lisäarvoa tuottavan yhteistyökumppanin kaikille posti- ja pakettiliiketoimintaa harjoittaville yrityksille.

null

LUE LISÄÄ

Logistiikka ja kaupan ala

Parasta 3PL-toiminnan asiantuntemusta tehokkaasti SaaS-palveluna

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Bild på Ulf Johansson

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.