”Roima työpaikkana on todellinen löytö!”

– Kirsi, Project Manager

Valokuva Roiman uusista johtoryhmän jäsenistä

Nimityksiä Roiman johtoryhmässä

Nimityksiä Roiman johtoryhmässäRoima jatkaa kasvuaan Euroopan johtavaksi teollisuuden ohjelmistoratkaisujen asiantuntijaksi. Roiman johtoryhmään on nimitetty kaksi uutta jäsentä: Myynti- ja markkinointijohtaja Jenni Kiikka sekä teknologiajohtaja Roger…

LUE LISÄÄ

Roimalla on suuri elämäntehtävä – ei sen vähempää kuin pelastaa Euroopan teolliset työpaikat! Teollisuus tulee tarjoamaan ihmisille entistä mielekkäämpää tekemistä, kun automaatio saa huolehtia rutiineista. Tule sinäkin kehittämään fiksuja ratkaisuja tulevaisuuden tekijöille!

Suomen johtavien teollisuusyritysten luottokumppanina Roima on hyvä näköalapaikka koko toimialalle. Teemme töitä digitaalisen murroksen aallonharjalla mm. teollisen internetin, konenäön ja älykkäiden, verkottuvien järjestelmien parissa.

Ammattilaisemme työskentelevät osaamistaan vastaavissa, monipuolisissa tehtävissä ja oppivat jatkuvasti uutta. Roima työilmapiiri on mutkaton ja kannustava, arvojemme mukainen. Olet kuin kotonasi meillä, jos sinulle on tärkeää jatkuva parantaminen, vastuullisuus, läpinäkyvyys ja työn mielekkyys.

Katso avoimet työpaikat alta ja liity joukkoon!

Työpaikat

”Vaikka Roima on kasvanut paljon lyhyessä ajassa, siinä ei ole kankeaa suuren korporaation tuntua. On antoisaa ja mielekästä työskennellä huipputyyppien kanssa. Asiakkaalta tuli tosi positiivista palautetta – mukavia tyyppejä hekin!”

– Miika, MES Solution Specialist

Tutustu meihin

Haastamme itsemme joka päivä parantamaan asiakkaittemme tuottavuutta ja parempaa kannattavuutta. Eli rivakammin ja laadukkaammin valmistettuja autoja, tuulivoimaloita, röntgenlaitteita, elintarvikkeita… Innostuneella porukalla syntyy paras tulos! Lue lisää työntekijöidemme kokemuksista, yhteisistä tempauksista ja antoisista työpajoista asiakkaiden kanssa.

Seuraa meitä @roimaint