”Roima työpaikkana on todellinen löytö!”

– Kirsi, Project Manager

Haluamme olla asiakkaillemme teollisuuden ja logistiikan paras ratkaisutalo. Kasvutarinamme jatkuessa haemme jatkuvasti osaajia erityisesti asiantuntija-, softakehitys- sekä projektinhallinnan tehtäviin. Sadat johtavat asiantuntijamme palvelevat jo yli 300 asiakasta Euroopassa.

Tarjoamme osaajillemme mahdollisuuden kehittyä sekä toteuttaa itseään kansainvälisessä ympäristössä vaativien projektien, uusimpien teknologioiden ja alan johtavien asiantuntijoiden parissa.

Haluamme pitää eurooppalaisen teollisuuden kilpailukykyisenä. Toimintamme perustana ovat pitkät, mitattavaa lisäarvoa tuottavat kumppanuudet asiakkaidemme kanssa. Olemme huippuosaajien talo, jossa tiivis tiimityö on ainoa mahdollisuus ratkaista asioita tehokkaasti. Työnantajana saamme kiitosta siitä, että meillä työn ja muun elämän yhdistäminen on helppoa.

Meillä työskennellään kattavasti suunnittelun, tuotannon ja logistiikan toiminnoissa. Palvelemme erityisesti logistiikkaa, kone- ja laitevalmistajia, valmistavaa teollisuutta sekä näihin liittyviä toimitusketjuja.

Katso avoimet työpaikkamme ja liity mukaan huippujengiin!

Katso avoimet työpaikat alta ja liity joukkoon!

Työpaikat

Join us

”Vaikka Roima on kasvanut paljon lyhyessä ajassa, siinä ei ole kankeaa suuren korporaation tuntua. On antoisaa ja mielekästä työskennellä huipputyyppien kanssa. Asiakkaalta tuli tosi positiivista palautetta – mukavia tyyppejä hekin!”

– Miika, MES Solution Specialist

Tutustu meihin

Haastamme itsemme joka päivä parantamaan asiakkaittemme tuottavuutta ja parempaa kannattavuutta. Eli rivakammin ja laadukkaammin valmistettuja autoja, tuulivoimaloita, röntgenlaitteita, elintarvikkeita… Innostuneella porukalla syntyy paras tulos! Lue lisää työntekijöidemme kokemuksista, yhteisistä tempauksista ja antoisista työpajoista asiakkaiden kanssa.