Kaikki lähti siitä, että suomalaisella valmistavalla teollisuudella oli tarve: mistä löytää kumppani, jolta saisi kokonaisvaltaisen asiantuntijuuden ja ratkaisut koko tilaus-toimitusketjun digitalisointiin ja optimointiin – yhdeltä luukulta?

Valmistavaa teollisuutta palvelemassa oli kyllä monia ohjelmistoalan yrityksiä, mutta ne olivat melko pieniä ja ne keskittyivät tiettyyn, kapeaan osa-alueeseen. Ratkaisut tilaus-toimitusketjun eri vaiheisiin piti hakea eri yrityksiltä, jolloin kokonaiskuvaa oli vaikea hallita.

Teollisuus tarvitsi kipeästi tuottavuuskumppanin, jolla olisi kyky ja resurssit auttaa yrityksiä tehostamaan tuotantoaan ja optimoimaan koko tilaus-toimitusketjunsa päästä päähän: myynnistä ja suunnittelusta toimitusketjuun, valmistukseen, logistiikkaan ja tuotteen elinkaaripalveluihin.

Tähän tarpeeseen vastaamaan syntyi Roima Intelligence Inc.

Roiman synnyn taustalla oli halu luoda kumppani, jolta valmistava teollisuus saisi kaiken tarvitsemansa – yhdeltä luukulta.

Konkreettisesti hanke lähti käyntiin vuonna 2014, kun Roima Intelligence Inc. perustettiin.
Tuosta hetkestä alkoi päämäärätietoinen kasvutarina. Alun 30 työntekijästä ja 3 miljoonan euron liikevaihdosta yritys on kasvanut huimin harppauksin: sekä henkilöstömäärä että liikevaihto ovat nyt kymmenkertaistuneet.

Tänä päivänä Roimassa yhdistyvät seitsemän yrityksen vankka asiantuntijuus ja koetellut ohjelmistoratkaisut: suomalaiset Delta-Enterprise, Done Software Solutions, Lean Forward, Lean System, Modultek ja Logia Software sekä ruotsalainen Sprymer AB ovat nyt osa Roimaa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.