Saavuttaaksemme visiomme olemme purkaneet sen arvoiksi, joiden mukaan toimimme päivittäin. Kaiken keskiössä on asiakkaidemme kilpailukyky.

Asiakasmenestys | Vastuunkanto | Tuloksekas yhteistyö | Intohimo tuotteisiin

Asiakasmenestys

Me Roimalla teemme yrityksenä ja yksilöinä parhaamme, jotta asiakkaamme saisivat parhaan mahdollisen hyödyn irti digitaalisesta muutoksesta. Tavoitteenamme on antaa asiakkaillemme mahdollisuus saavuttaa kestäviä tuloksia digitalisaation avulla.

Vastuunkanto

Roiman työntekijät pitävät vastuunkantoa arvokkaana asiana, ja keskinäinen luottamus on kaikkien suhteidemme perusta. Tiedostamme, että meistä jokaisen on tehtävä osuutemme tulosten saavuttamiseksi ja näytettävä esimerkkiä. Vastuullisuus ja luottamus mahdollistavat joustavuuden, joka näkyy toimintatavoissamme niin asiakastarpeisiin vastaamisessa kuin työntekijöidemme työoloissakin.

Tuloksekas yhteistyö

Hyvä tiimi on kaiken perusta. Roimalla kaikki työntekijämme työskentelevät yhdessä onnistuneen lopputuloksen eteen, niin toistensa kuin asiakkaidemme kanssa. Meillä on vahva halu oppia toisiltamme ja jakaa tietotaitoamme. Tiedämme, että mikään joukkue ei voita yksin vaan yhdessä, yhteistyöllä.

Intohimo tuotteisiin

Roiman tuotteet kehitetään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Laadukkaissa tuotteissamme kiteytyy vuosien tietotaito ja kokemus. Ratkaisujemme avulla Roiman asiakkaat voivat parantaa kilpailukykyään – tässä hetkessä ja pitkälle tulevaisuuteen. Roiman tuotteet tuovat kestäviä tuloksia digitalisaation avulla.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.