Kestäviä tuloksia digitalisaation avulla

Roiman missio on antaa yrityksille mahdollisuus saavuttaa kestäviä tuloksia digitalisaation avulla. Tavoitteemme on olla eurooppalainen asiantuntija, jolla on laaja näkemys ja kyky toteuttaa toimitusketjun suunnittelua ja automaatiota, älykkäitä tehdasratkaisuja, tuotteen elinkaaren hallintaa ja toiminnanohjausta.

Tehostamme tuotantoa innovatiivisten automaatioratkaisujen, digitalisaation oivaltavan hyödyntämisen ja jatkuvan parantamisen keinoin. Asiantuntijamme ovat oman alansa huippuja, jotka näkevät yli yrityksesi organisaatiorajojen ja sisäisten siilojen. Roiman asiakkaana voit olla varma siitä, että asiantuntijamme etsivät juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun: se voi löytyä joko omasta tarjoomastamme tai laajan kumppaniverkostomme kautta.

Meille tämä on todellista älykkyyttä, True Intelligence.

0
+
ASIAKASTA
0
AMMATTILAISTA
0
MAATA
0
M
LIIKEVAIHTO
roima-circle-icon-green-150x150

Roiman keskeisimmät ratkaisualueet:

null

LUE LISÄÄ

Kone- ja laitevalmistus

Skaalaa valmistusliiketoimintaasi, maksimoi yrityksesi potentiaali läpi arvoketjun ja paranna päätöksentekoasi sekä lean-toimintaasi.
Aktivoi yhteistyö yrityksesi tuotesuunnittelun, myynnin, tilaus-toimitusketjun ja elinkaaripalveluiden välillä ja anna työntekijöillesi mahdollisuus tuottaa laadukkaita tuotteita ja palveluita entistä tehokkaammin yhtenäisten prosessien, saumattoman liitettävyyden, analytiikan ja digitaalisten kaksosten avulla.
Valitse tarpeeseesi sopivin modulaarinen ja konfiguroitava SaaS- tai on premise -ratkaisu, jolla tuot integraation laiteautomaatioon ja yritysjärjestelmiin.
null

LUE LISÄÄ

Prosessiteollisuus

Varmista toiminnan laadukkuus ja jatkuva parantaminen verkottuneiden älykkäiden tehtaiden, digitaalisten kaksosten ja pilvipalveluiden sekä toimialaosaamisemme avulla.
Tehosta liiketoimintaa ja tuotantoa ottamalla käyttöön digitalisoidut, toimialan johtavat parhaat käytännöt laadun, vastuullisuuden ja älykkään kunnossapidon hallintaan.
Torju hukkaa koko arvoketjussa liiketoiminnan suunnittelun ja materiaalinohjauksen integroitujen ominaisuuksien avulla.
null

LUE LISÄÄ

Logistiikka ja kaupan ala

Automatisoi prosessisi ja saavuta reaaliaikainen näkyvyys toimitusketjuusi hyödyntämällä laiteautomaatiota ja tekoälyratkaisuja 3PL- ja 4PL-toiminnoissa, posti- ja pakettiliiketoiminnassa sekä vähittäiskaupassa.
Suunnittele ja priorisoi työvoimasi käyttöä ja toimitusketjusi toimintaa Quintiqin suunnitteluratkaisujen avulla ja optimoi resurssien käyttösi kokonaisvaltaisesti niin kuljetuksissa kuin jakelukeskuksissakin.
Maksimoi kustannustehokkuus parantamalla integroitujen varastotoimintojesi hallintaa automaattivarastojen (AGV), robotiikan ja automaation keinoin.

Rakenna yrityksesi menestystarinaa Roiman tuella – nyt ja tulevaisuudessa

Olipa yrityksesi kehityskohteena toiminnanohjaus, tuotannonohjaus, tuotteen elinkaaren hallinta, konenäön tarjoamat mahdollisuudet tai logistiikka, Roimalta saat tarvitsemasi ratkaisut: laaja tuoteportfoliomme ja vankka asiantuntemuksemme kattavat kaikki nämä alueet sekä niihin liittyvät tarvekartoitukset ja prosessikonsultaatiot. Olemme kehittäneet tarjontaamme hyvässä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa jo vuosikymmenten ajan. Laaja-alaiseen osaamiseemme ja alansa huippua edustaviin tuotteisiimme luottaa jo yli 300 menestyvää yritystä Suomessa ja Pohjoismaissa.

Puhumme osaajiesi kanssa samaa kieltä, tehtaan lattialta johtoportaaseen.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.