Teollisuus- ja palveluyritysten logistiikka

kuva varaosista

Varaosalogistiikka

Varaosien toimitusketjuille logistiikan pilvi tarjoaa kattavat järjestelmäpalvelut koko arvoketjun hankintoihin, nouto-jakelukuljetusverkoston sekä varaosavarastojen älykkääseen hallintaan.

Koko varaosalogistiikka kannattaa automatisoida. Varaosan tilaajat tilaavat varaosan portaalista, josta tilaus reitittyy omaan varaosavarastoon tai logistiikkakumppanille. Tilaaja voi seurata varaosan kulkua ja saapumista pilvessä. Tilaajalle syntyy lasku automaattisesti valitulla tavalla. Järjestelmä seuraa varaosien varastotilannetta ja saatavuutta sekä tekee hankintaehdotuksia.

piirros jossa taloon tulee ja lähtee nuoli

Tulo- ja lähtölogistiikka

Pilvi sähköistää valmistavassa teollisuudessa kuljetusverkoston tilausten, statustuksen ja toimitusten hallinnan integroidusti yritysten ERP-järjestelmiin tai käyttämällä pilvestä TMS-toiminnallisuuksia.

Kaikenkokoisille verkoston kuljetusliikkeille löytyy tarpeen mukaan toiminnallisuuksia tilaus,- laskutus,- kuljetus- ja varastointitapahtumien ja integraatioiden hallintaan.

Jos esimerkiksi tarvitset tuotteidesi toimittamiseen kuljetuspalveluja, voit ottaa pilvestä käyttöösi kuljetustilausten välittämisen haluamillesi kuljetusliikkeille ja asiakkaasi voivat seurata kuljetuksen etenemistä portaalissa.

Verkosto-ostot

Niin yksityisen kuin julkisen puolen yritysten tavaran ja palvelujen hankintakanavaratkaisut sekä toimituksien hallinta löytyvät pilvestä. Toiminnoilla saadaan laajalle hajautuneen toimipisteverkostojen ja pienten toimittajien hankintatilaukset, toimitukset ja laskutus hallittuun sähköiseen prosessiin.

Palvelun avulla yrityksen henkilöt voivat tehdä auktorisoituja tilauksia sovituille toimittajille. Toimittaja lataa kataloginsa palveluun ja käyttäjien tekemät tilaukset välittyvät toimittajalle. Tavaran vastaanotto kirjataan palveluun ja ostolasku hyväksytään automaattisesti sekä siirretään yrityksesi taloushallinnon järjestelmään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Hannu Ojasalo
Hannu Ojasalo
hannu.ojasalo@roimaint.com
suora: 046 600 7815
vaihde: 020 525 3100