Koetko, että pitkät integraatioprosessit rajoittavat liiketoimintamahdollisuuksiasi?

Haluaisitko löytää yhden kumppanin, jolta saisit tarvitsemasi integraatiot valmiina ratkaisuna?

Liiketoiminnan onnistunut kasvattaminen edellyttää uusien kumppaneiden vaivatonta sisällyttämistä yrityksen ekosysteemiin. Roimalla on vuosikymmenten kokemus eri järjestelmien ja toimittajien välisten integraatioiden suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Roima WIRE -ratkaisualustamme tarjoaa järjestelmä- ja toimittajaintegraatiot valmiina ratkaisuna. Roiman pilvi-integraatiot toimitetaan palveluna iPaaS-periaatteella.

Roima WIRE -alusta sisältää universaalin logistiikan tietomallin, joka helpottaa ja nopeuttaa kehittämistä ja mahdollistaa uusien ekosysteemitoimijoiden nopean lisäämisen. Ratkaisu sisältää lisäksi valmiit integraatiot yleisimpiin ERP-järjestelmiin.

Kasvata toimittajakantaa nopeasti

Varmista nopea käyttöönotto yrityksesi ulkopuolisille tavarantoimittajille ja palveluntarjoajille.

Integraatiot palveluna (iPaaS)

Ulkoistamalla integraatiosi voit olla rauhallisin mielin.

Helpoin ratkaisu ekosysteemisi hallintaan

Meiltä saat skaalautuvan avoimen lähdekoodin alustan yhdeltä luukulta.

Selkeä palvelutasosopimus yhden toimittajan kanssa

Roima WIRE helpottaa uusien toimittajien ja tuotteiden sisällyttämistä portfolioosi. Yrityksesi tarvitsee sopia palvelutasosopimus (SLA) vain yhden palveluntarjoajan kanssa, ja tuki räätälöidään tarpeidesi mukaan. Roima WIREn ansiosta kasvatat liiketoimintaasi ketterästi ja vaivattomasti.

Toimittajaportaali helppoon hallintaan

Roima WIREn toimittajaportaali on helppo tapa lähettää tilauksia toimittajille, joilla ei ole mahdollisuutta integroida järjestelmiään. Tieto on aina yhdenmukaista riippumatta siitä, mitä kautta Roima WIRE -järjestelmää käytetään.

Operatiivista tehokkuutta ja skaalautuvuutta

Roima WIRE -alusta perustuu avoimeen lähdekoodiin. Mikropalveluarkkitehtuurin ansiosta alustaa voidaan kehittää joustavasti ja kolmansien osapuolten on helppo päästä käyttämään sitä.

Hyödynnä tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuudet

Roima tarjoaa koneoppimis- ja tekoälykyvykkyydet toiminnan optimaalisen tehokkuuden varmistamiseksi.

Ulkoista työläät integraatiot

Kun käytössäsi on Roima WIRE, sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi integraatioarkkitehtuurista itse. Sen sijaan että kehittäisit alustan itse ja käyttäisit useita palveluntarjoajia, meiltä saat koko paketin avaimet käteen -toimituksena sovitun palvelutason mukaisesti.
roima-circle-icon-green-150x150

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi. Roiman konsultoinnin tuloksena sinulla on selkeä suunnitelma liiketoiminnan kehittämiseksi – perustuen todellisiin kaupallisiin hyötyihin. Varmista, että yrityksesi pysyy kehityksessä mukana ja että olet valmis tarttumaan tulevaisuuden haasteisiin!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.