Pystytkö varmistamaan toimitusten aukottoman jäljitettävyyden niin maalla kuin merellä?

Haluaisitko saada suoran yhteyden kuljetusyrityksiin toiminnanohjausjärjestelmäsi kautta?

Kuljetustoimintaan liittyy monia muuttujia, jotka on otettava huomioon, kun sitä digitalisoidaan. Kuljetusketjussa voi olla useita toimijoita, joilla saattaa olla erilaiset toimintatavat ja tietotekniset kyvykkyydet. Digitalisaation tulisi tarjota kaikille toimijoille lisäarvoa ja erilaisia verkostoitumiskanavia. Päämiehelle lisäarvo on usein näkyvyyden paraneminen ja digitalisaatio itsessään. Isoille kuljetusyrityksille hyödyt ovat paremmassa prosessi-integraatiossa, pienemmille puolestaan kasvaneessa asiakasverkostossa ja edistyneissä työvälineissä. Roima Transportin ansiosta voit parantaa tehokkuutta digitaalisilla kuljetustilauksilla ja hyödyntää reaaliaikaista seurantaa kuljettajasovelluksen kautta.

Sujuva kuljetustilausten hallinta

Hallitse kuljetusverkosto ja kuljetustilaukset automaattisesti.

Hallitse koko kuljetusprosessia

Kuljettajasovelluksemme tarjoaa koko kuljetusprosessin kattavan seurannan ja hallinnan.

Yli 800 kuljetusyritystä

Skaalaa kuljetusverkostoasi helposti – kaikki suurimmat kuljetusalan yritykset ovat ulottuvillasi yhdeltä luukulta.

Kattavat ominaisuudet kuljetustoiminnan digitalisointiin

Roima Transport tarjoaa kattavat ominaisuudet kuljetusliiketoiminnan digitalisointiin. Helppokäyttöisen ja kevyen mutta tehokkaan työkalumme avulla hallitset kuljetustilaukset sujuvasti. Teemme yhteistyötä Consignorin ja INTTRAn kanssa, joten ulottuvillasi on yli 800 kuljetusyrityksen verkosto. Ota koko prosessi haltuun sähköisten kuljetustilausten ja kuljettajasovelluksen kautta tapahtuvan seurannan avulla.

Helppo integrointi järjestelmiisi

Roima Transportin toiminta perustuu integraatioihin, jotka välittävät kuljetustilaukset ja niihin liittyvät vahvistukset ja tilannepäivitykset. Nämä integraatiot on rakennettu niin kutsutun kanonisen datamallin avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yrityksesi tarvitsee integroitua Roima Transportiin vain kerran, minkä jälkeen käytössäsi ovat sekä yrityksesi nykyiset että tulevat kuljetusyritykset. Integraatio on hyvä tehdä toiminnanohjausjärjestelmään (esim. SAP, MS Dynamics tai vastaava). Lähteenä voi olla myös jokin muu järjestelmä, kuten kuljetustenhallintajärjestelmä (TMS) tai jokin muu suunnittelu- tai hallintajärjestelmä.

Kansainvälinen kuljetusverkosto käytössäsi

Roima Transport tukee Consignoria (osa nShiftiä) maakuljetuksissa ja INTTRAa merirahdissa. Tämän tuen ansiosta voimme tarjota käyttöösi laajan kansainvälisen kuljetusverkoston. Näiden kumppanuuksien ansiosta voimme tarjota käyttöösi laajan kansainvälisen kuljetusverkoston. Jos verkostosta ei löydy tarvitsemaasi kuljetusliikettä, voimme kytkeä sen mukaan palveluna, kuten koko ratkaisunkin. Laajennamme verkostoamme tarpeen mukaan esimerkiksi uusien kumppanuuksien kautta. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voisimme palvella sinua parhaiten!
Roima Transport

Nopeat standarditoteutukset

Tarjoamme valmiina seuraavat Roima Transport -toteutukset:

Maakuljetukset

Kuljetustilausten ja tilannetietojen digitaalinen toimitus sekä kuljetusten tilanteen seuranta ja päivitys portaalin kautta

Merirahti

Kuljetustilausten, tilannetietojen ja lastausohjeiden digitaalinen toimitus

Lentorahti

Kuljetustilausten, tilannetietojen ja lastausohjeiden digitaalinen toimitus

Roima Transport sisältää valmiit yhteydet Roima Control Tower -ratkaisuun, jossa kuljetuksia voidaan seurata tarkemmalla tasolla ja tarvittaessa myös automaattisesti.

roima-circle-icon-green-150x150

Lue lisää Roiman logistiikkaratkaisuista

null
Roima FidaWare WMS
null
Roima Control Tower
null
Roima Logia WMS
null
Roima WIRE

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.