Haluatko parantaa tuottavuuttasi ja reagoida muutoksiin nopeammin?

Tuntuuko siltä, että tuotantotiedot ovat hajallaan eri järjestelmissä ja jo lähtökohtaisesti vanhentuneita?

Materiaali- ja resurssitehokkuudessa jopa yhden prosenttiyksikön parannuksella voi olla merkittäviä vaikutuksia yrityksesi tuloksentekokykyyn. Roiman Enterprise Business Platform on kone- ja laitevalmistukseen sopiva ratkaisu, jolla voit parantaa suorituskykyäsi, toimitusvarmuuttasi ja tehokkuuttasi sekä vähentää hukkaan liittyviä kustannuksia.

Kattava digitaalinen ratkaisu

Tarjoamme sinulle kattavan digitaalisen ratkaisun, joka ulottuu suunnittelusta aina tehtaan lattialle sekä yrityksesi yhteistyöverkostoihin ja jälkimarkkinointiin asti.

Kehittynyt liiketoiminnan suunnittelu

Tehosta toimintaa visuaalisen tuotannonsuunnittelun ja automaattisen optimoinnin avulla. Käytössäsi on valmiit työkalut sekä kysyntäohjautuvaan että työvaihepohjaiseen tuotantoon.

Reaaliaikainen tuotannonhallinta

Reagoi muutoksiin viiveettä ja vaali asiakkaidesi luottamusta antamalla heille tarkkaa tietoa tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperästä.

Modulaarinen ratkaisu kasvaa tarpeidesi mukaan

Meiltä saat tarpeidesi mukaan kasvavan ratkaisun, perustuipa liiketoimintamallisi sitten tilauskohtaiseen suunnitteluun (ETO, Engineer to Order), massatuotantoon (MTS, Manufacture to Stock), massaräätälöintiin, projektitoimituksiin, sopimusvalmistukseen tai jälkimarkkinointiin ja varaosamyyntiin.

Yhdistä digitaalinen suunnittelu ja paperiton valmistus

Suunnittelu- ja valmistusprosessien integrointi takaa sen, että asiakirjat, piirustukset ja muut suunnittelutiedot pysyvät ajan tasalla ja siirtyvät saumattomasti tuotesuunnittelusta tuotantoon. Roiman kone- ja laitevalmistuksen ratkaisu yhdistyy CAD-järjestelmiisi, mikä varmistaa saumattoman tuotetietojen hallinnan ja täysin digitaalisen tiedonkulun suunnittelusta tuotantovaiheeseen. Järjestelmä auttaa tilausten nopeassa jalkauttamisessa tehtaan lattialle ja helpottaa laadun hallintaa prosessin päästä päähän. Lisäksi se parantaa läpinäkyvyyttä tilaus-toimitusketjun eri vaiheissa.

Lisää tehokkuutta edistyneen resurssi- ja tuotannonsuunnittelun avulla

Visuaalisen tuotannonsuunnittelun (APS, Advanced Planning and Scheduling) ja paperittoman lattiatason tuotannonohjauksen (MES, Manufacturing Execution System) avulla voit karsia päällekkäistä työtä ja vähentää hukkaan menevää aikaa, lyhentää läpimenoaikoja, leikata tuotantokustannuksia ja käyttää resursseja ja raaka-aineita tehokkaammin. Järjestelmään sisältyy työvuorojen suunnitteluominaisuus sekä integroitu työaikojen raportointi niin tehdasvalmistuksen kuin projektiliiketoiminnan tarpeisiin.

Tartu tuotteen elinkaariliiketoiminnan mahdollisuuksiin

Jälkimarkkinointi on tärkeä rajapinta yrityksen ja asiakkaan välillä. Tuotteen elinkaaripalvelut edistävät asiakkaiden sitouttamista ja auttavat luomaan lisäarvoa. Jälkimarkkinointi auttaa lujittamaan asiakassuhdetta ja parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta, ja sen avulla voidaan myös luoda yritykselle uutta, kannattavaa liiketoimintaa. Roiman Enterprise Business Platformin avulla tartut jälkimarkkinointi-, huolto- ja varaosapalveluiden tarjoamiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.

Monipuolinen muutoksenhallinta

Paranna yrityksesi tuotteiden ja palveluiden laatua tuotetietojen avulla. Muutoksenhallintaratkaisumme on suunniteltu erityisesti tuotetiedon ja siihen liittyvien prosessien ja dokumentaation tehokasta hallintaa, käyttöä ja jakamista varten – läpi tuotteen elinkaaren koko yhteistyöverkostossasi.

Ohjaa liiketoimintaa integroidun myynnin ja liiketoiminnan suunnitteluprosessin avulla

Edistyneen myynnin ja liiketoiminnan suunnitteluratkaisun (S&OP, Sales & Operations Planning) keskiössä ovat liiketoiminnan tavoitteet. Ratkaisun avulla saat arvokasta tietoa ja varmistat, että suunnitelmasi ovat linjassa yrityksesi strategian kanssa. Roiman Enterprise Business Platform -ratkaisussa myynnin ja liiketoiminnan suunnitteluprosessi on integroitu toiminnanohjaukseen. Tämä varmistaa tiedon läpinäkyvyyden ja suunnitelmien saumattoman jalkautuksen.

Reaaliaikainen näkyvyys kaikkiin toimintoihin

Avain jatkuvaan parantamiseen on luotettava, ajantasainen tieto. Kaikki liiketoimintaan liittyvät tiedot ja suunnitelmat tallentuvat reaaliaikaisesti yhteen paikkaan, mikä varmistaa toiminnan täydellisen läpinäkyvyyden. Kun tietoa kertyy paljon, täytyy siitä seuloa esille olennainen, jotta voidaan tehdä nopeita analyysejä ja oikea-aikaisia päätöksiä. Roiman Enterprise Business Platform pitää kaiken tarvitsemasi tiedon käsiesi ulottuvilla.

Hyödynnä saumaton toimitusketjun hallinta

Toimitusketju on valmistusliiketoiminnan ydintoimintoja. Roiman Enterprise Business Platform tarjoaa kone- ja laitevalmistuksen tarpeisiin kustannustehokkaan, integroidun ja globaalin ratkaisun koko toimitusketjun hallintaan. Käytössäsi on monipuoliset työkalut muun muassa ostojen ja raaka-ainevirtojen hallintaan sekä tehokkaaseen varastoautomaatioon ja logistiikan valvontaan. Saat kilpailuetua lyhyemmistä läpimenoajoista ja nopeammasta toiminnan kierrosta.

Saumaton integraatio alihankkijaverkostoihin

Teollisuusyritykset toimivat nykyään erittäin verkottuneessa tuotantoympäristössä. Siksi ne tarvitsevatkin joustavia ratkaisuja liiketoiminnan tehokkaaseen ja oikea-aikaiseen hallintaan ja skaalaamiseen koko toimittajaverkostossa. Sekä toimittajat että loppuasiakkaat hyötyvät, kun kaikki kokonaisuuden osat tuotesuunnittelusta ja valmistuksesta aina myyntiin, varastoihin, oikea-aikaisiin toimituksiin ja laadunvarmistukseen asti pelaavat saumattomasti yhteen. Yhteistyöverkostot ja ulkoistaminen tekevät yrityksesi toiminnasta tehokasta ja joustavaa.
roima-circle-icon-green-150x150

Nouse uudelle tasolle Roima Enterprise Business Platformin avulla

null
Roima Lean System
null
Roima FidaWare WMS
null
Roima Aton PLM
null
Roima Reporting
null
Roima Product Information
null
Roima Overall Equipment Effectiveness
null
Roima CodeMaster
null
Roima Control Tower

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Kristo Turunen

Director, Lean System Sales

kristo.turunen(at)roimaint.com

+358 40 536 7637

Bild på Ulf Johansson

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.