Etsitkö vastauksia siihen, miten voisit jatkuvasti parantaa yrityksesi kilpailukykyä?

Haluaisitko löytää kumppanin, joka tukisi sinua juurisyiden selvittämisessä, liiketoimintasi vauhdittamisessa ja kilpailijoista erottautumisessa?

Palveluliiketoiminnan kasvattaminen, tuotteiden erottautuminen kilpailijoista, tarkempi tuotekatelaskenta ja tuotantoprosessien kustannustehokkuuden ja joustavuuden lisääminen vaativat uudenlaista lähestymistapaa perinteiseen liiketoimintaan. Roiman asiantuntijoilla on vankka kokemus siitä, kuinka nykyaikaisia liiketoimintamalleja ja ratkaisuja hyödyntämällä liiketoimintaan saadaan roimaa parannusta perinteisilläkin toimialoilla.

Olemme auttaneet asiakkaitamme uusien liiketoimintamallien luomisessa, asiakaspalvelun kehittämisessä, liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa, tuotannon optimoinnissa ja laadun parantamisessa. Roima PreStudy soveltuu loistavasti tilanteeseen, jossa halutaan varmistua kehitystyön suunnasta ja teknologiavalinnoista ja turvata liiketoiminnan jatkuvuus. Se sopii myös täysin uuden, kokonaisvaltaisen tuotannonohjausjärjestelmän vaatimusmäärittelyyn. Roima PreStudy on loistava valinta myös silloin, kun haluat pohtia uusia liiketoimintamalleja, kuten teollisten laitteiden internetiä (IIoT) hyödyntäviä digitaalisia palvelumalleja.

Kasvata tuottoa

Nosta asiakastyytyväisyyttä

Paranna työntekijöiden tyytyväisyyttä

Esimerkkejä Roima PreStudy -projekteista

  • Usean toimipisteen kattavan MES-järjestelmän vaatimusmäärittely, arkkitehtuurimäärittely ja käyttöönoton suunnittelu
  • Uuden tehdashankkeen WMS- ja MES-vaatimusmäärittely ja järjestelmäroolien määritys
  • Teollisten laitteiden internetin (IIoT) hyötyjen kartoittaminen osana palveluliiketoimintastrategiaa
  • Käytössä olevien järjestelmien ja toimitusketjun riskikartoitus, liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen, toimittajakartoitus sekä kehityssuunnitelma tulevaisuutta varten
  • Valitun kehityskohteen strategian, liiketoimintamallin ja toimitustapojen selvitys teknologiatoimittajille
  • Kokonaisvaltainen järjestelmien vaatimusmäärittely, tarjouspyyntömateriaali ja teknologia- ja alustavaihtoehdot
  • Järjestelmien ja toimittajien soveltuvuusanalyysit osana asiakkaan tarjouspyyntö- ja valintaprosessia
  • Prosessiteollisuuden asiakkaat: valmistusprosessien kartoitus, kehityssuunnitelma ja MES-järjestelmäspesifikaatio
  • Materiaalivirtojen ja valmistusprosessien kehittäminen ja uudistaminen
  • Prosessien kehittäminen ja yritysarkkitehtuurin määrittely ERP-, PDM- ja MES-tasoilla
Roiman konsulttipalveluista saat toimialaosaamista ja vastauksia siihen, miten voit hyödyntää yrityksesi koko potentiaalin. Roiman asiantuntijat ovat yrityksesi tukena koko prosessin alusta loppuun niin juurisyiden kartoittamisessa, liiketoiminnan vauhdittamisessa kuin kilpailijoista erottautumisessakin.
Tuotantoprosessien kustannustehokkuuden ja joustavuuden kasvattaminen edellyttää uudenlaista näkökulmaa perinteiseen liiketoimintaan. Roiman palvelut mahdollistavat jatkuvan parantamisen ja tukevat toiminnan saumattomuuden varmistamista ja tuottavuuden parantamista.
Roima PreStudy -kartoituksen aikana käymme läpi toimintaympäristösi, tavoitteesi, haasteesi ja kehityskohteesi. Kartoituksesta saat näkökulmia siihen, miten voit parantaa yrityksesi kilpailukykyä nopeasti. Autamme sinua arvioimaan, tarvitseeko yrityksesi tehdä lisäinvestointeja konsulttipalveluihin tai ratkaisuihin.
roima-circle-icon-green-150x150

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi. Roima PreStudyn tuloksena sinulla on selkeä suunnitelma liiketoiminnan kehittämiseksi – perustuen todellisiin kaupallisiin hyötyihin. Varmista, että yrityksesi pysyy kehityksessä mukana ja että olet valmis tarttumaan tulevaisuuden haasteisiin!

Tutustu Roima PreStudy -konsulttipalveluun luottavien asiakkaidemme menestystarinoihin

Andritz Oy

Andritz banner
Roima toimitti kattavan ISA-95 standardiin perustuvan MES Roadmap ‑dokumentaation. Roiman erinomaisen ja sitoutuneen avun ansiosta verifioimme tavoitteemme, selvensimme laajuuden ja kehitimme strategista visiotamme MES-järjestelmiin liittyen.
Wayna Moncada
Development Manager
Andritz Oy

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Valokuva Sampo Reivilästä

Sampo Reivilä

Lead Consultant, Manufacturing Digitalization

sampo.reivila(at)roimaint.com

+358 45 108 1818

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.