Koetko haasteelliseksi tarjota asiakkaillesi tehokkaan tavan tunnistaa ja tilata varaosia?

Parttrap ONE on kokonaisvaltainen B2B-verkkokaupankäyntialusta, joka mahdollistaa menestyksekkään digitaalisen myyntiprosessin valmistus- ja jakeluyrityksille. 

Luo tehokkaat B2B eCommerce- ja asiakasportaalit jälleenmyyjillesi ja jakelijoillesi tilausten tekemiseen (B2B), tarjoa jälleenmyyjillesi/jakelijoillesi oma brändätty verkkokauppasivusto (B2B2X), anna kirjautumattomien käyttäjien tehdä tilauksia (B2C/D2C) sekä määritä yrityksesi kotisivut yhden ratkaisun avulla. 

Parttrap ONE sisältää:

Single-Stack-alustana Parttrap ONE tarjoaa kaiken tarvittavan saumattomiin ja menestykkäisiin B2B eCommerce ja digitaalisiin muutosprojekteihin. Näihin lukeutuvat intuitiivinen CMS, reaaliaikainen ERP-integraatio, vankka PIM ja kattavat B2B-verkkokauppaominaisuudet. 

Kaikki yhdessä paikassa:

Hallitse tehokkaasti useita myyntiyhtiöitä, markkinoita, brändejä, kieliä ja valuuttoja. Lisää keskitetysti uusia markkinoita säilyttäen samalla joustavuuden mukautua niiden erityisvaatimuksiin, kuten tuotevalikoimaan, maksu- ja rahtivaihtoehtoihin. 

Varaosien hallinta

Opasta käyttäjä oikean varaosan pariin interaktiivisten laajennettujen näkymien avulla, joissa näkyvät asiakkaan yksilöllinen hinnoittelu, varastojen saldot ja toimitusaika. Yhdistä 2D-näkymät interaktiivisiin SVG- ja 3D-malleihin helppoa osien tunnistamista ja tilaamista varten. 

3D CPQ & valinta-assistentit

Auta asiakasta valitsemaan oikeat tuotteet/tuotevaihtoehdot reaaliaikaisilla kokoonpanojen tuotevisualisoinneilla, mukaan lukien 3D-malleilla, esittelytiloilla ja muilla ominaisuuksilla. 

Itsepalveluraportointi 24/7

Asiakkailla on pääsy laskutustietoihin, tilauksen tilaan/seurantaan, tilaushistoriaan, tilinhallintaan, toimitusosoitteisiin, tuotteiden saatavuuteen ja ladattaviin tuotetietoihin. 

Henkilökohtainen hinnoittelu ja tarjoukset

Näyttää aina oikean asiakashinnoittelun, alennukset ja määräkatkot. Edistä myyntiä luomalla räätälöityjä kampanjoita tietyille asiakkaille ja/tai käyttäjille. 

Maksaminen ja rahti

Integrointi EBizChargen ja muiden maksuratkaisujen kanssa. Määritä FedExin, UPS:n tai muiden kuriiriyritysten kautta tapahtuva rahtikustannusten online-luokitus tai rahtilaskenta ERP-järjestelmän asetuksiin perustuen. 

Joustava käyttöönotto

Käyttöönotto Microsoft Azuressa reaaliaikaisella integroinnilla on-premise tai pilvipohjaiseen ERP-järjestelmääsi. 

Sisäänkirjautuminen asiakkaan puolesta

Mahdollistaa myyntiedustajien ja asiakaspalvelun kirjautua sisään tiettynä asiakkaana, tehdä tilauksia, tarkastella tilauksia ja laskuja sekä päästä käsiksi asiakkaan yksilölliseen hinnoitteluun ja mahdollisiin kampanjoihin.
roima-circle-icon-green-150x150

Lue lisää Roiman tuotehallintaratkaisuista

null
Roima Aton PLM
null
Roima CodeMaster

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Tomas Landquist

CEO

tomas.landquist@parttrap.com

+46 70 897 64 34

Ove Tengberg

Head of Sales

ove.tengberg@parttrap.com

+46 70 511 89 47

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.