Puuttuuko sinulta reaaliaikainen näkyvyys yrityksesi tuotantoprosessiin ja tuotannon pullonkauloihin?

Haluaisitko löytää tehokkaan ratkaisun tuotantokapasiteettisi mittaamiseen ja maksimointiin?

Menestys edellyttää tuotannon tehokkuuden ja tuottavuuden jatkuvaa parantamista. Tähän päästään, kun lisätään näkyvyyttä tuotantoprosessiin ja pullonkauloihin. Roima OEE (Overall Equipment Effectiveness) tarjoaa työkalut, joilla mittaat tuotantolaitteistosi suorituskykyä reaaliaikaisesti suorituskykymittareiden avulla. Näin tunnistat tuotannon tärkeimmät kehityskohteet ja nostat tuotantosi täysin uudelle tasolle. Roiman Overall Equipment Effectiveness (OEE/KNL, Käytettävyys, Nopeus, Laatu) on standardoitu ja helppokäyttöinen ratkaisu, jonka avulla saat luotettavaa, reaaliaikaista tietoa ja näkyvyyttä päivittäisjohtamisen ja jatkuvan parantamisen tueksi.

Reaaliaikainen näkyvyys tuotantoon

Hyödynnä reaaliaikaista näkyvyyttä ja tilannetietoa tuotantoprosessista ja tuotannon pullonkauloista.

Suorituskykymittarit (KPI) osana päivittäistä toimintaa

Saavuta liiketoimintatavoitteesi hyödyntämällä SMART-suorituskykymittareita yrityksesi päivittäisten toimintojen hallinnassa.

Tietoa jatkuvan parantamisen tueksi

Hanki tietoa toimintahäiriöiden ja tuotantokatkosten juurisyistä ja hyödynnä tietoja tuotannon tehokkuuden jatkuvan parantamisen tukena.

Kasvata tuotantomääriä

  • Hyödynnä luotettavaa tietoa ja KPI-suorituskykymittareita sekä nosta tuotantolaitteiden kapasiteetin käyttöastetta ja tuotantomääriä.
  • Hyödynnä tuotannon valmistelu- ja vaihtoaikoja koskevia tietoja ja optimoi tuotantosuunnitelmaasi niiden mukaan.

Parempaa tuottavuutta

  • Paranna tuottavuutta määrittämällä selkeät KPI-suorituskykymittarit tuotannon tehokkuudelle ja hyödynnä mittareita tavoitteiden tunnistamisessa ja asettamisessa.
  • Tarkastele työmääräyksen tietoja ja tuotantokatkoksiin liittyvää dataa yhdessä ja tunnista tuotantoprosessin kehityskohteet.

Tehokkaampaa kunnossapitoa

  • Ota käyttöön SMART-suorituskykymittarit laitteiston kunnossapidossa ja huollossa. Kun tunnistat toimintahäiriöiden syyt, voit tehostaa paikan päällä tehtyjä ja ulkopuolisten suorittamia huoltotoimenpiteitä.
  • Käytössäsi on enemmän dataa tuotannon tapahtumista ja toimintahäiriöiden syistä, joten voit siirtyä korjaavasta kunnossapidosta ennakoivaan huoltoon.

Huoltoseisokkien aikatauluttaminen

  • Tuotannon tapahtumiin ja toimintahäiriöiden syihin liittyvän datan avulla voit tehdä yksityiskohtaisia analyysejä ja aikatauluttaa tarvittavat huoltoseisokit.

Päätöksentekoa missä ja milloin tahansa

  • Roima OEE on pilvipohjainen, helppokäyttöinen ja mobiililaitteille loistavasti soveltuva järjestelmä, joka parantaa tiedon reaaliaikaista näkyvyyttä ja raportointia.

Hyödynnä Lean-menetelmiä ja -kulttuuria

  • Hyödynnä luotettavaa, visuaalista OEE-dataa ja lean-menetelmiä yrityksesi päivittäisessä toiminnassa.

roima-circle-icon-green-150x150

Nouse uudelle tasolle Roiman ratkaisujen avulla

null

Roima Lean System

null

Roima Reporting

null

Roima Enterprise Business Platform

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

Roima OEE Lumenen käytössä

Lumene
LUMENE logo
Käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa. Roiman toimittaman palvelun avulla saamme tulevaisuudessa parannettua pakkauslinjojemme tehokkuutta, hyödyntäen tehokkuusmittareita ja häiriöiden juurisyitä päivittäisessä toiminnassamme.
Anne Mäkelä
Production Development Engineer
Lumene Oy

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Valokuva Sampo Reivilästä

Sampo Reivilä

Lead Consultant, Manufacturing Digitalization

sampo.reivila(at)roimaint.com

+358 45 108 1818

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.