Haluatko tehostaa liiketoimintaasi ja reagoida muutoksiin nopeammin?

Haluaisitko koota kaikki tiedot yhteen, koko yrityksen kattavaan toiminnanohjausjärjestelmään?

Roima Lean System on toiminnanohjausjärjestelmä joustavuutta ja nopeutta vaativiin ympäristöihin. Sen avulla hoidat kaikki yrityksesi tilaus-toimitusketjuun liittyvät prosessit sekä automatisoit ja integroit eri toimintojen tarvitsemat tiedot samaan järjestelmään.

Pura siilot ja poista esteet – ihmisen ja koneen, nykyisen ja tulevan sekä sinun ja tarvitsemasi tiedon väliltä. Roima Lean System on johtavien teollisuusyritysten valinta. Liity sinäkin menestyjien joukkoon!

Roima Lean System tukee joustavasti monenlaisia toiminnanohjaukseen liittyviä tarpeita – tuotannonohjauksesta (MOM) aina liiketoiminnan täysimittaiseen toiminnanohjaukseen (ERP).

Toiminnanohjaus (ERP)

Roima Lean System on monipuolinen ja modulaarinen toiminnanohjausohjelmisto ( ERP, Enterprise Resource Planning), joka voidaan ottaa käyttöön joko kokonaisuudessaan tai osajärjestelmittäin. Järjestelmää käytetään prosessiteollisuudessa, kone- ja laitevalmistuksessa, palveluliiketoiminnassa ja projektinhallinnassa. Se tukee useita vaihtoehtoisia ohjaustapoja ja niiden yhdistelmiä – samanaikaisesti.

Tuotannonohjaus (MOM)

Roima Lean Systemin tuotannonohjauksen (Manufacturing Operations Management, MOM) toiminnot on kehitetty käytettävyys edellä vastaamaan tuotannon tehokkuuden parantamisen ja tuottavuuden lisäämisen tarpeisiin. Roima Lean System on monipuolinen apuväline tuotannonsuunnittelussa (APS, Advanced Planning and Scheduling) ja tilausten nopeassa jalkauttamisessa tehtaan lattialle (MES, Manufacturing Execution System). Se myös lisää läpinäkyvyyttä tilaus-toimitusketjun eri vaiheissa.

Kattava digitaalinen ratkaisu

Tarjoamme sinulle kattavan digitaalisen ratkaisun, joka ulottuu suunnittelusta aina tehtaan lattialle, niin alihankkijaverkostoissa kuin omissa tuotantotiloissakin.

Visuaalinen toiminnansuunnittelu

Tehosta toimintaa visuaalisen tuotannonsuunnittelun ja automaattisen optimoinnin avulla. Käytössäsi on valmiit työkalut sekä kysyntäohjautuvaan että työvaihepohjaiseen tuotantoon.

Reaaliaikainen tuotannonhallinta

Reagoi muutoksiin viiveettä ja vaali asiakkaidesi luottamusta antamalla heille tarkkaa tietoa tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperästä.

Modulaarinen ratkaisu SaaS- tai on premise -ratkaisuna

Meiltä saat tarpeidesi mukaan kasvavan ratkaisun, perustuipa liiketoimintamallisi sitten tilauskohtaiseen suunnitteluun (ETO, Engineer to Order), massatuotantoon (MTS, Manufacture to Stock), massaräätälöintiin, projektitoimituksiin, sopimusvalmistukseen tai jälkimarkkinointiin ja varaosamyyntiin.

Hyödynnä integroitua myynnin ja liiketoiminnan suunnittelua

Menestyvä liiketoiminta perustuu toiminnan huolelliseen suunnitteluun. Myynnin ja liiketoiminnan suunnittelu (S&OP, Sales and Operations Planning) on jatkuva prosessi, jossa optimoidaan koko organisaation operatiivisten toimintojen suunnitelmia myyntiennusteeseen pohjautuen. Roima Lean Systemin myynnin ja liiketoiminnan suunnittelu tukee monenlaisia myyntiprosesseja sekä myyntihistoriaan perustuvaa myyntiennusteiden ja simulaatioiden automatisointia. Myyntiennusteet päivittyvät automaattisesti myyntitilausten, tehtyjen tarjousten ja vuosisopimusten perusteella.

Ota kaikki irti saumattomasta toimitusketjun hallinnasta

Toimitusketju on valmistusliiketoiminnan ydintoimintoja. Tehokas toimitusketjun hallinta parantaa koko arvoketjun toimivuutta ja tehokkuutta komponenteista ja raaka-aineista aina valmiin lopputuotteen asiakastoimitukseen saakka. Roima Lean System sisältää integroidun ostojen, toimitusketjun ja materiaalivirtojen hallinnan. Toimitusketjun hallintatoiminnallisuudet (SCM, Supply Chain Management) mahdollistavat koko arvoketjun kokonaisvaltaisen suunnittelun ja hallinnan.

Tieto-, materiaali- ja rahavirrat saumattomasti yhdessä

Roima Lean System tuo kaikki yrityksesi tieto-, materiaali- ja rahavirrat yhteen saumattomaan ja ketterään toiminnansuunnittelujärjestelmään, jossa on sisäänrakennetut business intelligence- ja raportointiominaisuudet. Kustannustehokas, integroitu ja globaali toiminnanohjausratkaisu kattaa liiketoiminnan suunnittelun, myyntiennusteet, toimitusketjun hallinnan, valmistuksenohjauksen ja projektitoiminnan sekä huollon ja jälkimarkkinoinnin.

Lisää tehokkuutta visuaalisen toiminnan- ja tuotannonsuunnittelun avulla

Roima Lean System tarjoaa monipuoliset, graafiset tuotannonsuunnittelun työkalut. Työkalujen visuaalisten käyttöliittymien ansiosta tuotannonsuunnittelussa voidaan simuloida ja punnita erilaisia vaihtoehtoja ja julkaista niistä paras varsinaiseksi tuotantosuunnitelmaksi.
Roiman APS-ratkaisu (Advanced Planning and Scheduling) sisältää visuaaliset tuotannonsuunnittelu- ja -optimointityökalut, joilla tehostat toimintaasi. Roima Lean System APS tarjoaa valmiit työkalut ennuste- ja kysyntäohjautuvaan suunnittelun optimointiin ja läpimenoaikojen lyhentämiseen.

Reaaliaikainen näkyvyys kaikkiin toimintoihin

Avain jatkuvaan parantamiseen on luotettava, ajantasainen tieto. Roima Lean Systemissä kaikki liiketoimintaan liittyvät tiedot ja suunnitelmat tallentuvat reaaliaikaisesti samaan paikkaan, mikä varmistaa toiminnan täydellisen läpinäkyvyyden. Kun tietoa kertyy paljon, täytyy siitä seuloa esille olennainen, jotta voidaan tehdä nopeita analyysejä ja oikea-aikaisia päätöksiä. Roiman ratkaisu sisältää monipuoliset ominaisuudet helppokäyttöiseen tiedon raportointiin, analytiikkaan ja visualisointiin. Näin valtavat datamassat jalostuvat käyttäjälle hyödylliseksi lisäarvoksi, tiedoksi. Tuloksena on parantunut liiketoiminnan ennustettavuus, läpinäkyvyys ja reagointinopeus. Roima Lean Systemin ansiosta varmistat toiminnan täydellisen läpinäkyvyyden ja pidät kiinni suunnitelmistasi ja lupauksistasi.

Digitaalinen ja paperiton tuotantoprosessi

Paranna tuottavuutta ja tuotannon tehokkuutta tuotannonohjauksen ja paperittoman, suunnittelusta tuotantoon saumattomasti siirtyvän digitaalisen prosessin avulla. Roima Lean Systemin avulla maksimoit tuotannon määrän ja laadun. Järjestelmä auttaa myös tilausten nopeassa jalkauttamisessa tehtaan lattialle ja parantaa läpinäkyvyyttä tilaus-toimitusketjun eri vaiheissa. Visuaalisen tuotannonsuunnittelun (APS, Advanced Planning and Scheduling), paperittoman tuotannonohjauksen (MES, Manufacturing Execution System) ja työpisteiden materiaalivirtojen ohjauksen (WMS) avulla voit karsia päällekkäistä työtä ja hukkaan menevää aikaa. Tehtaan lattialta alkavan laadunvalvonnan ja jäljitettävyyden varmistamisen ansiosta voit täyttää asiakas- ja viranomaisvaatimukset, seurata ja valvoa tuotantoa, tunnistaa laatupoikkeamat ajoissa ja mahdollistaa laadun analysoinnin tuotekehityksen tarpeisiin.

Tartu tuotteen elinkaariliiketoiminnan mahdollisuuksiin

Jälkimarkkinointi on tärkeä rajapinta yrityksen ja asiakkaan välillä. Se auttaa lujittamaan asiakassuhdetta ja parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta, ja sen avulla voidaan myös luoda yritykselle uutta, kannattavaa liiketoimintaa. Roima Lean Systemin avulla tartut jälkimarkkinointi-, huolto- ja varaosapalvelujen tarjoamiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Roima Lean System sopii saumattomasti yhteen erilaisten huollon ja kunnossapidon toimintamallien kanssa, olipa kyseessä sitten kolmannen osapuolen paikan päällä tekemät huollot, oman henkilöstön suorittama kunnossapito tai laitteen toimittaminen huoltoon laitevalmistajalle.
roima-circle-icon-green-150x150

Lue lisää Roima Lean System -ratkaisusta

null
Roima Enterprise Business Platform
null
Roima Advanced Planning and Scheduling
null
Roima Overall Equipment Effectiveness
null
Roima Reporting

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

Roima Lean System on erittäin joustava ja skaalautuva ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Se soveltuu niin kone- ja laitevalmistukseen, massaräätälöintiin, asiantuntijaprojekteihin, toistuvaan tuotantoon, prosessituotantoon kuin huoltoliiketoimintaankin. Lue lisää Roima Lean Systemin monipuolisista ominaisuuksista ja tutustu asiakkaidemme kokemuksiin järjestelmän käytöstä.

Roima Lean System Planmecan käytössä

Planmeca luottaa Roima Lean Systemiin toimitusketjun ja tuotannon päivittäisessä hallinnassa.
Refe_Planmeca
Hyvä ERP-järjestelmä on kuin hyvin toimiva tiskikone kotona: likaiset astiat muuttuvat puhtaiksi. Jokapäiväisten asioiden hoitamisen helppous on tärkeää.
Tuomas Lokki
Senior Vice President, Marketing & Sales
Planmeca Oy

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Kristo Turunen

Director, Lean System Sales

kristo.turunen(at)roimaint.com

+358 40 536 7637

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.