Tarvitseeko brändisi yhtenäisemmän viestin eri myynti- ja markkinointikanaviin?

Tuntuuko siltä, että kaupallinen tuotetietosi on vanhentunutta ja hajallaan eri järjestelmissä?

Jälleenmyyjät ja kuluttajat edellyttävät yhdenmukaista tuotetietoa eri kosketuspisteissä. Roima CodeMaster on pilvipohjainen SaaS-palvelu yhtenäisen ja laadukkaan kaupallisen tuotetiedon tehokasta hallintaa ja jakamista varten. Ratkaisu tarjoaa kattavat työkalut tuotetiedon yhdenmukaistamiseen ja rikastamiseen kaupallisen tiedon avulla.

Roima CodeMasterin avulla hallitset tuotevariaatioita ja kieliversioita eri tarpeita varten ja pidät koko tuoteportfoliosi kaikki tuotetiedot yhdessä paikassa. Yhdistä liiketoimintaverkostosi eri toiminnot tavarantoimittajista ja suunnittelijoista myyntiin, markkinointiin ja jälleenmyyjiin asti.

Luo kaupallista tuotetietoa kaikkiin kanaviin samanaikaisesti

Kerää dataa eri lähteistä ja hyödynnä ja rikasta sitä kaupallisella tuotetiedolla kansainvälistä jakelua varten.

Yhdenmukaista ja rikasta hajanaiset tuotetiedot

Automatisoi manuaaliset prosessit ja paranna asiakastyytyväisyyttä tarjoamalla tuotetieto johdonmukaisesti yhdestä lähteestä.

Yhdistä liiketoimintaverkostosi eri toiminnot

Ota käyttöön kustannustehokas, integroitu ja globaali ratkaisu yrityksesi myynti- ja jakelukanavissa.

Kaikki kaupallinen tuotetieto yhdestä lähteestä

Tehokas kaupallisen tuotetiedon hallinta edellyttää virtaviivaista hallintamallia ja kyvykkäitä työkaluja. Roima CodeMaster tarjoaa monipuoliset työkalut, joiden avulla voit toteuttaa hallintamallia käytännössä, hallita kaupallista tuotetietoa tehokkaasti ja jakaa sitä automaattisesti brändinhallinnan prosesseihin. Ajantasainen tuotetieto auttaa lisäämään myyntiä, kun mainostat tuotteiden lisäosia hyödyntäen dynaamista verkkomainontaa ja digitaalista tuoteversiotietoa.

Kerää, validoi, rikasta ja yhdenmukaista tuotetietoa eri tarpeisiin

Tukku- ja jälleenmyyntiliiketoiminnassa pitää pystyä hallitsemaan suurta määrää tuotetietoa, joka tulee eri toimittajilta erilaisissa formaateissa. Roima CodeMasterin avulla käyt helposti läpi toimittajiesi tuotekatalogit ja valitset tuotteet, jotka haluat lisätä omaan tarjoomaasi. Voit rikastaa ja yhdenmukaistaa tuotetietoa siten, että formaatti ja sisältö ovat linjassa liiketoiminta- ja bränditarpeidesi kanssa. Yhdessä Microsoft Excelin kanssa Roima CodeMaster tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitset tässä prosessissa.

Globaali tietojen synkronointi ja hallittu julkaisu

Tuotetiedon hallinta (PIM) mahdollistaa yhdenmukaisen ja ajantasaisen tuotetiedon tehokkaan jakamisen liikekumppaneille. Ota tarjoomasi haltuun Roima CodeMasterin avulla ja luo esimerkiksi kanavakohtaista tuotetietoa verkkokauppoihin ja verkossa oleviin tuotekatalogeihin. Kattavien integrointikyvykkyyksien avulla saat lisättyä uusia yhteistyökumppaneita nopeasti ja tehokkaasti. Varmista globaali, johdonmukainen brändinhallinta ja paranna asiakastyytyväisyyttä. Ratkaisumme auttaa myös vähentämään vanhentuneisiin tuotetietoihin liittyviä riskejä.
roima-circle-icon-green-150x150

Lue lisää Roiman tuotehallintaratkaisuista

null
Roima Aton PLM
null
Roima Product Information

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy­- ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

Roima CodeMaster on monipuolinen ratkaisu kaupallisen tuotetiedon tehokkaaseen hallintaan ja automaattiseen jakamiseen. Ratkaisumme pitää kaupallisen tuotetiedon samassa paikassa ja mahdollistaa tuoteportfolioiden, tuotevariaatioiden ja kielivaihtoehtojen tehokkaan hallinnan. Näin voit yhdistää liiketoimintaverkostosi eri toiminnot tavarantoimittajista ja suunnittelijoista aina myyntiin, markkinointiin ja jälleenmyyjiin.

Lue lisää Roiman tuotetiedon hallintaratkaisun monipuolisista ominaisuuksista ja tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ratkaisun käytöstä.

Roima CodeMaster Kiramin käytössä

Kiramin kaiken tuotetiedon masteri on Roima CodeMaster, joka palvelee muun muassa verkkosivujen, verkkokauppojen, esitteiden ja tuotekatalogien tarpeita.
Kirami Oy
Roiman ratkaisu on säästänyt meiltä aikaa, vaivaa ja rahaa. Mikä tahansa tuote pystytään jäljittämään tuotekohtaisen tunnisteen eli ID:n avulla. Järjestelmän suurin etu on se, että tieto on keskitetty ja hallittavissa yhdestä paikasta. Tiedot ovat aina oikein ja ajan tasalla.
Eero Rantanen
CIO
Kirami Oy

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Juha Anttonen

Solution Sales

juha.anttonen(at)roimaint.com

+358 40 085 6456

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.