Etsitkö ratkaisua, joka pitäisi toimitusketjusi aina ajan tasalla tuotantoon liittyvästä tiedosta?

Haluaisitko jakaa tuotantodataan perustuvia analyyseja ja raportteja vaivattomasti tärkeimmille sidosryhmillesi?

Nykypäivän toimitusketjujen tarpeiden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että yritys pystyy jakamaan tietoa erilaisista paikallisista järjestelmistä, kuten tuotannonohjausjärjestelmästä. Roiman keskeisin vahvuus on kykymme tarjota asiantuntemusta erilaisista liiketoimintaprosesseista, kuten valmistuksesta ja logistiikasta, tukeutuen toimialakohtaisiin malleihin ja ratkaisuihin. Toimialaosaamistamme täydentää erilaisten tuotantoympäristöjen teknologioiden ja tietoteknisten ratkaisujen asiantuntemus. Roima tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuista osaamista sekä parhaat, kattavat Azure IoT -ratkaisut ja -palvelut. Roima on paitsi sertifioitu Microsoft-ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, myös AVEVAn korkeimman tason Endorsed Partner -kumppani ja OSIsoftin Premier Partner -kumppani.

Valmistavan teollisuuden johtava IoT-alusta

Ota käyttöön valmistavan teollisuuden johtava IoT-alusta osana liiketoimintakriittistä järjestelmäympäristöäsi.

Monipuolinen analytiikka ja raportointi

Toteuta laadukkaita raportteja ja analyyseja Power BI:n, tekoälyominaisuuksien sekä Roiman asiantuntemuksen ja toimialakohtaisten mallien avulla.

Yhteensopiva paikallisten MES- ja SCADA-järjestelmien kanssa

Yhdistä olemassa olevat MES- ja SCADA-järjestelmäsi ja vie tietosi saumattomasti pilveen.

Koko ratkaisu yhdeltä luukulta

Saat tarvitsemasi tuen kriittisille paikallisille MES- ja SCADA-järjestelmillesi sekä Azure-pilvipalvelut samalta toimittajalta.

Saumatonta tiedonjakoa

Azure IoT:n ansiosta kaikki tuotantodata, analyysit ja raportit ovat saatavillasi pilvessä missä ja milloin vain. Voit myös jakaa tuotantoon liittyvää tietoa yhteistyökumppaneillesi turvallisesti Power BI:n raporttien avulla.

Täydentyy tekoälyllä ja koneoppimisella

Azure IoT sisältää monipuoliset työkalut tuotantotiedon rikastamiseen tekoälyn ja koneoppimisalgoritmien avulla. Rikastettua tietoa voidaan hyödyntää edelleen tuotantoprosessin ohjausjärjestelmissä.

OEE-tietojen kerääminen

Roimalta saat joustavat työkalut tuotantolinjojen kokonaistehokkuuden eli OEE-tietojen seuraamiseen Azuren SaaS-palveluun pohjautuvan Roima OEE -ratkaisun avulla.

Tehokasta ennakoitavuutta ja älykkäitä analyysejä

Azuren monipuolisten ominaisuuksien ansiosta pystyt estämään odottamattomat tuotantokatkot ja toimintahäiriöt älykkäillä ja ennakoivilla huoltotoimenpiteillä. Roimalta saat myös monipuolisia konenäköratkaisuja, joilla voit täydentää tuotantoon liittyvää analytiikkaa.

DevOps ja jatkuva parantaminen

Roimalla on vahvat kyvykkyydet teknologia- ja ohjelmistokehityksen jatkuvaan parantamiseen yhdistettynä vankkaan asiantuntemukseen tuotantoprosessien kehittämisestä ja konsultoinnista.

Laitteiden integrointi Azure Cloudiin

Yhdistä paikalliset edge-ratkaisut (esimerkiksi AVEVA Edge) Azureen kaksisuuntaisella yhteydellä Azure Marketplace -kaupasta saatavien, valmiiden edge-laitemallien avulla.

Löydä tasapaino pilven ja paikallisten ratkaisujen välillä

Hyödynnä paikallisten on premise- ratkaisujen ja pilven parhaat puolet ja käytä molempia ratkaisuja niihin tarkoituksiin, joihin ne soveltuvat parhaiten. Roiman avulla pystyt esimerkiksi käyttämään paikallisessa järjestelmässä olevaa resurssirakennetta pilvessä.

Syvällinen valmistusprosessien ymmärrys

Roimalla on vankka asiantuntemus ja pitkä kokemus monien eri toimialojen valmistusprosesseista. Roiman asiantuntijat ovat tukenasi, olipa yrityksesi kehityskohteena sitten prosessien optimointi, uusien teknologioiden käyttöönotto tai jatkuva parantaminen.
roima-circle-icon-green-150x150

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi. Roiman konsultoinnin tuloksena sinulla on selkeä suunnitelma liiketoiminnan kehittämiseksi – perustuen todellisiin kaupallisiin hyötyihin. Varmista, että yrityksesi pysyy kehityksessä mukana ja että olet valmis tarttumaan tulevaisuuden haasteisiin!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Picture5 (1)

Jussi Saarijoki

System Architect

jussi.saarijoki(at)roimaint.com

+358 40 825 3649

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.