Haluaisitko tehdä tietoon perustuvia tuotantopäätöksiä reaaliaikaisesti?

Haluaisitko saada todellisen näkyvyyden kaikkiin laitteisiin, koneisiin ja tuotantoprosesseihin?

Tuotantoprosessien visualisointi ja hallinta ovat avaintekijöitä toiminnan laadukkuuden ja tehokkuuden varmistamisessa. AVEVAn ohjelmistoihin perustuva SCADA-järjestelmä mahdollistaa datan keräämisen analytiikkaa varten ja tarjoaa monipuolisen ja keskitetyn näkymän tuotantoprosessin kaikkiin osa-alueisiin. AVEVA SCADAn avulla saat ilmoituksia ja hälytyksiä kriittisistä prosessin vaiheista, mikä mahdollistaa varhaisen puuttumisen mahdollisiin ongelmakohtiin.

SCAB_ISO_9001_Eng

Endorsed System Integrator

Roima Intelligence on AVEVAn korkeimman tason järjestelmäintegraattori, jolla on todistetusti laaja kokemus useilta toimialoilta. Roiman ratkaisuarkkitehdit ja toimiala-asiantuntijat varmistavat vankan ja skaalautuvan SCADA-alustan ja innovatiivisen käyttökokemuksen.

Lisäksi meille myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti takaa sen, että toimituksemme sujuvat aikataulussa ja että saat maksimoitua tuoton sijoitetulle pääomalle.

Paranna tuotannon tuloksellisuutta

Paranna tuotannon laatua, lisää volyymiä ja vähennä kustannuksia ja hukkaa.

Keskitä eri järjestelmät yhteen näkymään

Tuo kaikki järjestelmäsi yhteen käyttöliittymään ja tee niiden käytöstä tehokkaampaa.

Paranna tuotantolaitteiden tehokkuutta

Varmista koneiden, laitteiden ja resurssien maksimaalinen käyttö ja vähennä tuotantokatkoja reaaliaikaisen hallinnan avulla.

Vähennä kokonaiskustannuksia

Vähennä ylläpitokustannuksia ja minimoi elinkaaren aikaiseen muutoksenhallintaan tarvittavaa työmäärää vakioitujen mallien ja työkalujen avulla.

Liitä laitteet yhteen

Luo integroitu kokonaisuus laitteisto- ja ohjelmistoriippumattoman alustan avulla. Roiman tarjoaman AVEVA SCADA -ratkaisun avulla saat integroitua eri valmistajien koneet ja laitteet ja pystyt yhdistämään ne sekä PLC- että IoT-järjestelmiin.

Visualisoi prosessit

Visualisoi, valvo ja optimoi kaikkia toimintoja monipuolisessa, immersiivisessä ja moninäyttöisessä visualisointiympäristössä.

Laiteseuranta ja -valvonta

Vähennä tuotantokatkoja ja optimoi tuotantokapasiteetti reaaliaikaisen laiteseurannan ja -valvonnan avulla.

Ilmoitukset ja hälytykset

Järjestelmän tehokkaiden visuaalisten työkalujen avulla tarkastelet tapahtumia ja reagoit hälytyksiin nopeasti. Ilmoita, reagoi, kuittaa ja tallenna tuotantoon liittyvät tapahtumat.

Tuo työntekijät keskiöön

Hyödynnä aidosti ihmiskeskeisen tuotannonohjauksen mahdollisuudet. Paranna tuotannon työntekijöiden tilannetietoisuutta tehtävä- ja roolikohtaisen käyttöliittymän avulla, joka yhdistää suunnittelun, tuotantotoiminnot ja ylläpidon sekä kontekstuaalisen navigoinnin kokonaisuudeksi, jossa sisältö seuraa käyttäjää.

Aikasarjadatan tallennus ja analyysi

Edistä prosessikehitystä kovan datan avulla ja paranna olemassa olevan tiedon saatavuutta diagnostiikan ja vianmäärityksen tarpeisiin. Roiman tarjoaman AVEVA SCADA -ratkaisun ja markkinoiden johtavan aikasarjadataa käsittelevän Historian-alustan avulla näet järjestelmän lähettämät ilmoitukset kontekstissaan ja ymmärrät niitä syvällisemmin.
roima-circle-icon-green-150x150

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi. Roiman konsultoinnin tuloksena sinulla on selkeä suunnitelma liiketoiminnan kehittämiseksi – perustuen todellisiin kaupallisiin hyötyihin. Varmista, että yrityksesi pysyy kehityksessä mukana ja että olet valmis tarttumaan tulevaisuuden haasteisiin!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Aki Kössilä

Business Development Director

aki.kossila(at)roimaint.com

+358 45 885 1855

Proushi Rawat

Director, SCADA

proushi.rawat(at)roimaint.com

+46 70 641 2818

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.