Etsitkö ratkaisua yrityksesi operatiivisen tiedon parempaan hallintaan?

Haluatko reaaliaikaisen näkyvyyden yrityksesi laitteisiin ja tuotantoprosesseihin?

Tämän päivän menestyksekäs teollinen toiminta edellyttää ympärivuorokautista ja reaaliaikaista datan keräämistä tuotantoprosesseista. Valmistavan teollisuuden toimintaympäristö kehittyy koko ajan. Datankeruuratkaisujen pitää pystyä sopeutumaan näihin muutoksiin ja mahdollistaa hakujen ja data-analyysien tekeminen niin perinteisten kuin älylaitteidenkin kanssa.

AVEVA OSIsoft PI tarjoaa tiedonhallintainfrastruktuurin, joka parantaa yrityksen operatiivisen tiedon hallintaa. Saat reaaliaikaisen näkyvyyden yrityksesi koneisiin, laitteisiin ja tuotantoprosesseihin ja pystyt keräämään, tallentamaan ja jalostamaan dataa sekä jakamaan sitä eteenpäin kaikille sidosryhmillesi. AVEVA OSIsoft PI on teollisten laitteiden internetin ytimessä (IIoT eli Industrial Internet of Things).

Liitettävyys

Varmista saumaton tiedonsaanti kaikista tuotantolaitteistasi.

Datainfrastruktuuri

Vankka perusta reaaliaikaisen datan tarpeisiin.

Reaaliaikainen näkyvyys

Kerää dataa reaaliaikaisesti ja reagoi välittömästi, kun tieto tulee järjestelmääsi.

Enterprise Historian

Kerää ja luokittele dataa globaalisti kaikissa tuotantotiloissasi.

Johtava tiedonhallinta-alusta

OSIsoft PI on johtava valmistavan teollisuuden datainfrastruktuuriratkaisu, joka on ollut käytössä ympäri maailmaa jo yli 40 vuoden ajan. Yhdessä AVEVAn tuoteportfolion kanssa se tarjoaa vakaan ja luotettavan ratkaisun tuotantosi älykkääseen hallintaan.

Datan kontekstualisointi

OSIsoft PI tarjoaa joustavat työkalut, joilla täydennät dataa kontekstuaalisella informaatiolla. Tämä lisää datan arvoa eksponentiaalisesti ja tekee sen käytöstä tehokkaampaa.

Integroitavuus ja näkyvyys

AVEVA OSIsoft PI:n avulla liität yrityksesi perinteiset tuotantolaitteet ja uusimmat IoT- ja tekoälysovellukset yhtenäiseksi tiedonhallinta-alustaksi. Näin saat täydellisen, reaaliaikaisen näkyvyyden kaikkiin tuotannon toimintoihin ja löydät kaiken tarvitsemasi tiedon helposti yhdellä silmäyksellä.

Laatu ja vastuullisuus

OSIsoft PI tarjoaa tehokkaat työkalut vaatimustenmukaisuuden tarpeisiin vastaamiseen. OSIsoft PI:n avulla pystyt minimoimaan hukan ja valvomaan resurssien käyttöä. Näin pääset kestävyystavoitteisiisi ja saat luotettavaa tietoa vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen.

Laitteiden kunnonvalvonta

Seuraamalla laitteiden käyttötietoja ja yhdistämällä niitä kontekstuaaliseen informaatioon pystyt tekemään monipuolisia analyyseja. Tämä luo vankan pohjan toimintojesi kannalta kriittisten laitteiden ennakoivaa huoltoa varten.

Prosessien tehostaminen

AVEVA OSIsoft PI:n ansiosta saat käsiisi tietoa kaikista tuotannon vaiheista. Näin voit kartoittaa ja analysoida tuotannon pullonkauloja tehokkaasti ja luoda vankan pohjan prosessien tehostamiselle ja optimoinnille.

Turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus

OSIsoft PI tarjoaa integroidun alustan tietojen turvallista jakamista varten. OSIsoft PI on alan standardiksi muodostunut järjestelmä, johon tallennat vaatimustenmukaisuuden varmistamista ja auditointeja varten tarvittavat tiedot. Se auttaa varmistamaan tietojen eheyden ja vaatimustenmukaisuuden myös kaikkein tiukimmin säännellyillä toimialoilla, kuten lääketeollisuudessa.
roima-circle-icon-green-150x150

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi. Roiman konsultoinnin tuloksena sinulla on selkeä suunnitelma liiketoiminnan kehittämiseksi – perustuen todellisiin kaupallisiin hyötyihin. Varmista, että yrityksesi pysyy kehityksessä mukana ja että olet valmis tarttumaan tulevaisuuden haasteisiin!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Aki Kössilä

Business Development Director

aki.kossila(at)roimaint.com

+358 45 885 1855

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.