Etsitkö uusia tapoja vähentää tuotantokustannuksia?

Haluatko nopeuttaa tuotantosi digitalisaation jalkauttamista?

World Manufacturing Forumin vuoden 2018 raportin mukaan huonosta laadusta aiheutuvat kustannukset voivat nousta jopa 40 prosenttiin myynnin arvosta. Avain tuotantokustannusten pienentämiseen ja tuottavuuden lisäämiseen on älykäs tuotantotoiminta yhdessä digitaalisten suunnittelu- ja hallintatyökalujen kanssa. AVEVA MES on modulaarinen ja joustava tuotannonohjausjärjestelmä, joka rakentuu asiakaskohtaisesti tarvittavista moduuleista.

AVEVA MES on mallipohjainen tuotannonohjausjärjestelmä, joka tukee natiivisti useissa toimipisteissä tapahtuvaa käyttöä ja tarjoaa kustannustehokkaan ja globaalin ratkaisun tuotannonohjaukseen. AVEVA MES -tuotannonohjausjärjestelmä on lisäksi täysin integroitavissa muihin AVEVA-tuotteisiin, jolloin ne luovat yhdessä vankan alustan, joka tuo hallitusti yhteen kaikki valmistusprosessit.

Kasvata liikevaihtoa

Kasvata tuotantoa, lyhennä prosessien läpimenoaikaa ja vauhdita uusien tuotteiden markkinoille tuontia.

Alenna kustannuksia

Optimoi työskentelyä, paranna tehokkuutta ja minimoi materiaalien ja energian kulutus.

Pienennä riskejä

Pidä vanhoihin järjestelmiin, rajapintoihin ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvät riskit hallinnassa ja vältä mahdolliset takaisinvedot.

Lisää läpinäkyvyyttä

Lisää tiedon avoimuutta, nopeuta päätöksentekoa ja paranna asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyyttä.

Model-Driven MES

Model-Driven MES on AVEVAn ja sen yhteistyökumppaneiden muodostama ekosysteemi. Model-Driven MES -järjestelmän keskeisenä ajatuksena on työmäärän vähentäminen. Kun jokin asia on jo kertaalleen rakennettu, voidaan ratkaisu lisätä AVEVA Model-Driven MES -kirjastoon. Se esittää liiketoimintaprosessit visuaalisessa muodossa alan parhaiden käytäntöjen mukaisten valmiiden mallien pohjalta.

Täysin konfiguroituva

Ratkaisu mahdollistaa liiketoimintaprosessien visuaalisen mallinnuksen, mikä helpottaa järjestelmän toiminnan hahmottamista. Muutosten tekeminen on helppoa myös ilman IT-osaston apua.

Integroi suunnittelu- ja valmistusprosessit

Hyödynnä hyväksi havaittuja teknologioita ja standardoituja MES-tason rajapintoja. Integroi suunnittelu- ja valmistusprosessit standardoitujen ja yhtenäisten liiketoiminta- ja automaatiorajapintojen avulla.

Toiminnan täydellinen läpinäkyvyys

Seuraa tuotannon toimintoja reaaliajassa ja reagoi muutoksiin oikea-aikaisesti. Kun saat käytönaikaista tietoa koneista ja tuotannon vaiheista, pystyt tunnistamaan kehityskohteet ja tekemään tarvittavat muutokset.

Maksimoi tuotannon määrä ja laatu

Siirry hajallaan olevista papereista ja mapeista digitaaliseen ja auditoitavaan tuotantoympäristöön ja maksimoi tuotantomäärä ja laatu. Laadunvarmistustoimenpiteet tallennetaan prosessien aikana osana tuoterakennetta.

Endorsed System Integrator

roima-circle-icon-green-150x150

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi. Roiman konsultoinnin tuloksena sinulla on selkeä suunnitelma liiketoiminnan kehittämiseksi – perustuen todellisiin kaupallisiin hyötyihin. Varmista, että yrityksesi pysyy kehityksessä mukana ja että olet valmis tarttumaan tulevaisuuden haasteisiin!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Aki Kössilä

Business Development Director

aki.kossila(at)roimaint.com

+358 45 885 1855

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.