Onko tuotetietosi vanhentunutta ja hajallaan eri järjestelmissä?

Yhdenmukainen ja ajantasainen suunnittelu- ja tuotetieto on avain nopeaan muutoksiin reagointiin.

Menestyvät yritykset pitävät tuotetiedot kunnossa koko tuotteen elinkaaren ajan. Tästä hyötyy niin yrityksesi kuin myös asiakkaasi. Tehokas tuotehallinta ja olemassa olevan datan uudelleenkäyttö ovat avainasemassa, kun tavoitteena on lisätä tuotantomääriä ja nopeuttaa myyntiprosesseja. Tuotemodulointi ja -standardointi helpottavat merkittävästi valmistuksen optimointia. Roima Aton PLM:n avulla pääset tuotehallinnan tavoitteisiisi.

Roima Aton PLM -järjestelmä on käytössä monenlaisissa yrityksissä. Me Roimalla ymmärrämme, mitä tuotehallinta tarkoittaa erilaisille yrityksille. Olemme tuotteen elinkaaren hallintajärjestelmien johtava toimittaja. Meiltä saat modulaarisen ratkaisun, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin – perustuipa liiketoimintamallisi sitten tilauskohtaiseen suunnitteluun (ETO eli Engineer to Order), massatuotantoon (MTS eli Manufacture to Stock), massaräätälöintiin, projektitoimituksiin, sopimusvalmistukseen tai jälkimarkkinointiin ja varaosamyyntiin. Roima Aton PLM tukee kaikkia näitä liiketoiminnan muotoja ja niiden yhdistelmiä.

Kokeneet asiantuntijamme ja heidän vankka toimialaosaamisensa ovat tukenasi alusta alkaen. Lähde kanssamme PLM-matkalle!

Rakennemallin (BOM) hallinta suunnittelussa ja valmistuksessa

Rakenna vankka perusta toiminnan sujuvalle digitalisoinnille koko arvoketjussa.

Kattava muutoksenhallinta

Pidä yrityksesi kasvava tarjooma tehokkaasti hallinnassa kattavien muutoksenhallintaominaisuuksien avulla.

Modulaarinen ratkaisu ja jälkimarkkinointiominaisuudet

Kasvata liiketoimintaasi huolto- ja jälkimarkkinointipalveluilla, joihin kuuluvat asennetun laitekannan hallinta ja varaosapalvelut.

Saatavilla SaaS- tai on premise -ratkaisuna

SaaS-pohjainen Aton-ratkaisu on helppo ja nopea ottaa käyttöön, jolloin saat investoinnillesi vastinetta saman tien.

Nimikkeiden ja dokumentaation hallinta

Roima Atonin avulla otat haltuun kaikki nimikkeet, nimikerakenteet ja niihin liittyvän dokumentaation, kuten tekniset suunnitteluasiakirjat, tekniset määritykset, tietolomakkeet, valmistusasiakirjat ja sertifikaatit. Roima Atoniin kuuluu myös asiakirjojen versionhallinta. Voit lisätä nimikkeisiin teknistä dataa sekä mitta- ja kuvailutietoa joustavasti aina tarvittaessa.

Tuoterakenteet eri tarpeisiin

Hyvin suunniteltu tuoterakenne tukee tuotteiden modulointia ja konfigurointia. Suunnittelurakenne- (EBOM) ja valmistusrakenneprosessien (MBOM) yhdistäminen takaa sen, että asiakirjat, piirustukset ja muut suunnitteluun liittyvät tiedot pysyvät ajan tasalla ja siirtyvät sujuvasti tuotesuunnittelusta tuotantoon. Roima Aton yhdistyy CAD-järjestelmiisi, mikä varmistaa saumattoman tuotetietojen hallinnan ja täysin digitaalisen tiedonkulun suunnittelusta tuotantovaiheeseen.

Muutoksenhallinta ja työnkulut

Roima Aton PLM sisältää monipuoliset työkalut muutoksenhallintaan ja työnkulkujen hallintaan. Näitä työkaluja ovat muun muassa palautteen kerääminen ja hallinta, muutospyynnöt (ECR), muutosten vaikutusten arviointi, muutosmääräysten (ECO) hallinta sekä muutostiedotteet (ECN). Järjestelmän ansiosta kaikkien muutosten jäljittäminen on helppoa.

Yhdistä toimittajaverkostot PLM-prosesseihin

Roima Aton on suunniteltu erityisesti tuotetiedon ja siihen liittyvien prosessien ja dokumentaation tehokasta hallintaa, käyttöä ja jakamista varten – läpi tuotteen elinkaaren koko yhteistyöverkostossasi. Yhdessä Roima Product Information -ratkaisun kanssa saat yhdistettyä tavarantoimittaja- ja alihankkijaverkostosi suoraan liiketoimintaprosesseihisi.

Monipuolinen projektien sisällönhallinta

Roima Atonin avulla teet merkittäviä parannuksia projektitoimintaasi. Ratkaisun avulla pystyt helposti seuraamaan toimitettavien nimikkeiden ja asiakirjojen tilaa sekä valvomaan projektien etenemistä. Projektipohjat mahdollistavat erityyppisten projektien saumattoman luomisen ja hallinnan. Projektisi hyödyntävät Roima Atonin monipuolisia tuotehallintaominaisuuksia.

Jälkimarkkinoinnin, huollon ja varaosien hallinta

Jälkimarkkinointipalvelut ovat merkittävä uuden liiketoiminnan mahdollisuus, joka auttaa myös asiakastyytyväisyyden ja -uskollisuuden varmistamisessa. Siksi yritykset tarvitsevatkin tehokkaita työkaluja toimitusrakenteiden, varaosien ja huoltoasiakirjojen hallintaan. Roima Aton PLM on osa Roima Enterprise Business Platformia. Se tarjoaa työkalut, joiden avulla hallitset koneiden ja laitteiden ylläpito- ja huoltotietoja tehokkaasti tulevaisuuden tarpeita silmällä pitäen. Tarjoamalla asiakkaillesi alkuperäisvaraosia joustavasti ja oikea-aikaisesti saat merkittävää kilpailuetua ja pääset käsiksi uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.

Joustavaa liitettävyyttä

Roima Aton on integroitavissa esimerkiksi CAD- ja Office-ohjelmistoihin. API-rajapinnan kautta sen voi liittää myös muihin työkaluihin ja sovelluksiin. Integroitavuuden ansiosta voit tehokkaasti jakaa tuotetietoja yhteistyö-, toimittaja- ja jakeluverkostoissasi Roima Product Information- ja Roima CodeMaster -ratkaisujen avulla. Voit siirtää tietoja myös muihin järjestelmiin, kuten tehdas-ERP-järjestelmääsi.

Hyödynnä kattavaa digitaalista prosessia

Roima Aton PLM tarjoaa sinulle kattavan digitaalisen ratkaisun, joka ulottuu suunnittelusta aina tehtaan lattialle, tavarantoimittaja- ja alihankkijaverkostoihin sekä myyntiin ja markkinointiin asti. Ratkaisumme ansiosta pystyt hyödyntämään ajantasaista tuotetietoa ja reagoimaan muutoksiin viiveettä läpi koko tuotantoketjun. Lisäksi pystyt vaalimaan asiakkaidesi luottamusta antamalla heille tarkkaa tietoa tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperästä.
roima-circle-icon-green-150x150

Lue lisää Roiman tuotehallintaratkaisuista

null
Roima Product Information
null
Roima CodeMaster

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

Roima Aton PLM on erittäin monipuolinen järjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaan suunnittelun ja laadukkaan tuotetietojen hallinnan. Joustavan laajennettavuutensa ansiosta järjestelmä tukee myös alihankkijoiden, jakelijoiden ja jälkimarkkinoinnin tarpeita.

Lue lisää Roima Aton PLM:n monipuolisista ominaisuuksista ja tutustu asiakkaidemme kokemuksiin järjestelmän käytöstä.

Roima Aton PLM Rosendahl Nextromin käytössä

Rosendahl Nextrom luottaa tuotehallinnassa Roiman ratkaisuihin.
Rosendahl Nextrom
Olemme hallinneet tuotetietomme Roiman ratkaisulla lähes 15 vuotta. Nimikkeet, tuoterakenteet, toimituskanta, projektit ja niihin liittyvät asiakkaat sekä dokumentit löytyvät Roiman järjestelmästä. Integraatio Inventor CAD -järjestelmään nostaa suunnittelijoittemme tehokkuutta ja parantaa työn laatua.
Mika Vihavainen
Director ICT & Operational Development and Quality
Rosendahl Nextrom

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Juha Anttonen

Solution Sales

juha.anttonen(at)roimaint.com

+358 40 085 6456

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.