Puuttuuko yrityksesi varastoprosesseilta reaaliaikainen näkyvyys ja hallittavuus?

Haluaisitko parantaa sisälogistiikan laatua, tehokkuutta ja tarkkuutta SaaS-pohjaisella ratkaisulla?

Jotta liiketoimintasi olisi kannattavaa nyt ja tulevaisuudessa, tarvitset tueksesi tehokkaan sisälogistiikan ja varastotoiminnot. Nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä varaston joustavuuden, sisäisen laadun ja tehokkuuden mittaaminen muuttuu koko ajan tärkeämmäksi. Roima 3PL Warehouse on varastonhallintajärjestelmä (WMS), jonka avulla pidät kaikki asiakasprosessisi tehokkaasti hallinnassa yhdessä järjestelmässä.

Roima 3PL Warehouse tarjoaa täyden näkyvyyden kaikkiin varastosi tai logistiikkakeskuksesi asiakkaisiin, jolloin voit optimoida prosessit asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan. Ratkaisun avulla otat varastoautomaatiot tehokkaasti haltuun ja saat kaiken tehon irti varastotoiminnoistasi.

Sisäänrakennettu optimointi

Joustavat varasto-optimoinnin työkalut kilpailuedun vahvistamiseksi

Varaston visualisointi

Kattavat työkalut tehokkuuden parantamiseen ja virheiden vähentämiseen

Nopea SaaS-pohjainen toteutus

Valitse itsellesi sopivin ja tarpeidesi mukaan kasvava ratkaisu

Natiivi moniasiakasprosessien tuki

Roima 3PL Warehouse tarjoaa käyttöösi täysin konfiguroitavan, SaaS-pohjaisen järjestelmän. Ratkaisu tukee natiivisti useiden asiakasprosessien hallintaa, eli voit hallita kaikkia asiakasprosessejasi yhden järjestelmän kautta.

Hyödynnä erilaisia keräilytapoja

Keräilyprosessin tehokas ohjaus ja optimointi on yksi Roiman WMS-järjestelmän tärkeimmistä ominaisuuksista. Keräilytehtävät voidaan suorittaa joko asiakas-, tuotanto- tai kokoonpanotarvetta vasten. Roima 3PL Warehouse tukee päätekeräilyä, äänikeräilyä sekä perinteistä, paperiluetteloiden avulla tehtävää keräilyä.

Kattavat optimointiominaisuudet

Varasto-ohjautuvissa yrityksissä varastointi ja varaston tukitoiminnot ovat koko varastoprosessin ydintoimintoja. Älykäs varastonhallintajärjestelmä varmistaa, että varastotoiminnot on toteutettu optimaalisesti niin, että ne tukevat liiketoimintaasi. Roiman varastonhallintajärjestelmään voidaan integroida nykyaikaiset varastoautomaatioratkaisut, joiden avulla varmistat erinomaisen varaston kokonaistehokkuuden. Roima 3PL Warehouse sisältää tehokkaat työkalut ja joustavan automaatioiden integraatioalustan, joiden avulla parannat tehokkuuttasi ja saavutat kilpailuetua.

Reaaliaikaiset varastosaldot ja inventointi

Roima 3PL Warehouse näyttää varastosaldot reaaliaikaisesti ja opastaa varastotyöntekijöitä keräilytehtävien suorittamisessa vaihe vaiheelta, reaaliajassa. Keräilyohjeissa voidaan käyttää apuvälineenä visuaalisia ohjeita, kuten tuotekuvia. Oikea keräilypaikka varmistetaan tarkistuskoodeilla. Kun järjestelmä huolehtii ohjauksesta, käyttäjälle jää enemmän aikaa keskittyä itse keräilyyn, jolloin työ etenee helpommin ja nopeammin ja virheet vähenevät. Järjestelmä on helppokäyttöinen myös uusille työntekijöille ja vuokratyövoimalle.

Reaaliaikainen keräily

Keräily on varastossa usein se prosessin osa, joka sitoo eniten työvoimaa. Siksi on elintärkeää, että yritys pystyy ohjaamaan ja optimoimaan keräilyprosesseja tehokkaasti ja reaaliaikaisesti. Keräilytoimintojen ohjaus ja optimointi ovat tärkeä osa Roiman WMS-ratkaisua. Järjestelmä mahdollistaa keräilytehtävien suorittamisen joko asiakas-, tuotanto- tai kokoonpanotarvetta vasten. Järjestelmä suunnittelee määritettyjen sääntöjen perusteella optimoidut keräilylistat ja keräilyjärjestyksen, jolloin keräilytyö tehostuu ja prosessia voidaan seurata reaaliajassa.

Sisäänrakennetut ohjausautomaatioratkaisut (Miniload, AGV)

Varastoautomaatioratkaisujen ja niihin liittyvien integraatioiden hallinta on erityisen tärkeää silloin, kun automaatioinvestoinneilla tavoitellaan tehokkuutta. Roiman varastonhallintaratkaisun avulla saat aukottoman jäljitettävyyden, tehokkaan varasto-optimoinnin ja prosessin kokonaisvaltaisen ohjauksen, erilaisia automaatioratkaisuja unohtamatta.

Tehokkaammat lattiatason toiminnot

Varastoympäristöjen optimoinnin lisäksi Roima 3PL Warehouse tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet varaston lattiatason toimintojen tehokkuuden parantamiseen. Sen avulla optimoit koko sisälogistiikan prosessin: resurssit (työntekijät ja laitteet), tietovirrat, oikea-aikaiset materiaalivirrat ja tehtävien priorisoinnin. Näin pystyt reagoimaan työkuorman ja kapasiteetin muutoksiin.

Multitenanttinen SaaS-ratkaisu

Roima 3PL Warehouse on täysin konfiguroitava, SaaS-pohjainen ja multitenant-periaatteella toimiva järjestelmä, jonka avulla pidät kaikki asiakasprosessisi hallinnassa yhden järjestelmän kautta. Ratkaisun avulla saat täydellisen näkyvyyden kaikkiin varastosi tai logistiikkakeskuksesi asiakkaisiin. Prosessi voidaan optimoida kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Oikeilla parametreillä pystyt helposti määrittämään erilaisia asiakaskohtaisia prosesseja.
roima-circle-icon-green-150x150

Lue lisää Roiman varasto- ja sisälogistiikkaratkaisuista

null
Roima Transport
null
Roima Control Tower
null
Roima FidaWare WMS
null
Roima WIRE

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Tutustu Roiman varasto- ja sisälogistiikkaratkaisuihin luottavien yritysten menestystarinoihin

Roima 3PL Warehouse on erittäin skaalautuva varastojen ja sisälogistiikan hallintajärjestelmä. Lue lisää Roima 3PL Warehouse -ratkaisun monipuolisista ominaisuuksista ja tutustu asiakkaidemme kokemuksiin järjestelmän käytöstä.

Roima 3PL Warehouse Transvalin käytössä

Transval Teollisuuspalvelut ohjaa asiakkaansa varaosavarastoa oman logistiikkakeskuksensa tiloissa Roima 3PL Warehouse -ratkaisun avulla.
transval_1024x589
Tärkeä tekijä oli Roiman edustajien valmius keskustella liiketoiminta-prosesseistamme ja tarpeistamme organisaatiomme eri tasoilla. Loppujen lopuksi nämä prosessit ovat se nimenomainen syy uuden IT-järjestelmän hankkimiselle.
Jussi-Pekka Hoskari
Liiketoimintajohtaja
Transval Teollisuuspalvelut

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Arto Pellonpää

Arto Pellonpää

Account Director

arto.pellonpaa(at)roimaint.com

+358 50 314 1981

Profiilikuva, Petri Marttila

Petri Marttila

Account Director

petri.marttila(at)roimaint.com

+358 40 836 8897

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

[contact-form-7 id=”26877″]