Haluaisitko tehdä nopeampia ja parempia päätöksiä?

Etsitkö uusia tapoja, joilla voisit parantaa laatua ja automatisoida prosesseja?

Tekoäly (Artificial Intelligence, AI) ja konenäkö ovat nopeasti yleistyviä teknologioita. Ne mullistavat tuotantolinjat ja toimitusketjut hoitamalla työläät, toistuvat ja virheille alttiit manuaaliset tehtävät. Ne myös helpottavat päätöksentekoa reaaliaikaisen tiedon sekä parempien ennusteiden, seurannan ja mittausten avulla. Tekoäly- ja konenäköratkaisujen avulla teet nopeampia faktapohjaisia päätöksiä, vähennät hukkaa sekä parannat laatua ja suorituskykyä. Samalla nostat tuottavuuden ja asiakastyytyväisyyden uudelle tasolle.

Virtaviivaiset, automatisoidut prosessit

Vähennä inhimillisiä virheitä ja vapauta henkilöstöresursseja tärkeisiin työtehtäviin

Tarkat ennusteet faktapohjaiseen päätöksentekoon

Uutta tietoa liiketoiminnan tehostamisen tueksi

Automatisoi liiketoimintaprosessit

Paljon toistoa sisältävät, digitaaliset tehtävät voidaan antaa tekoälyn hoidettavaksi. Lukuisat liiketoimintaprosessit hyötyvät joko osittaisesta tai täydestä automaatiosta: tekoäly vähentää inhimillisten virheiden määrää ja vapauttaa henkilöstöresursseja monimutkaisempien ja abstraktimpien tehtävien hoitamiseen.

Hanki syvällistä tietoa data-analytiikan avulla

Koneoppimisalgoritmit ovat tehokkaita numeroiden murskaamisessa sekä säännönmukaisuuksien ja poikkeamien löytämisessä valtavista massoista monimuuttujaista dataa. Koneoppimisratkaisujen ansiosta opit jatkuvasti jotain uutta olemassa olevasta datasta ja saat arvokasta, syvällistä tietoa yrityksesi toiminnasta.

Ennusta trendit ja tunnista poikkeamat

Opetettua mallia voidaan käyttää ennusteiden tekemiseen syötetyn datan pohjalta tai poikkeamien löytämiseen senhetkisistä tai menneistä luvuista. Näin pystyt tunnistamaan mahdolliset viat ja hukan jo etukäteen.

Tehosta toimintaa konenäköratkaisujen avulla

Konenäköratkaisut voivat tuoda merkittäviä parannuksia tehokkuuteen ja laadunvalvontaan. Ratkaisemme asiakkaidemme mittaus- ja laadunvalvontatarpeet ja kehitämme uusia mittalaiteratkaisuja yhdessä heidän kanssaan. Toteutamme kaikenkokoiset projektit pienistä yksittäisistä mittapisteistä aina laajoihin mittalaiteratkaisuihin.
roima-circle-icon-green-150x150

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Tutustu Roiman tekoäly- ja konenäköratkaisuihin luottavien yritysten menestystarinoihin

Bolefloor

Bolefloor
Tämä järjestelmä teki juuri sen, mitä tarvitsimme: se teki näiden lattioiden teollisesta tuotannosta mahdollista. Ilman tällaista teknologiaa bisnesmallimme ei toimisi. Kun aikaisemmin 100 neliömetrin lattian tekemiseen tarvittiin viikko ja usean puusepän työpanos, nyt yksi mies tekee saman päivässä.
Hannes Tarn
Osakas ja kehitysjohtaja
Bolefloor

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Pauli Komi

Industry Expert, Machine Vision

pauli.komi(at)roimaint.com

+358 40 739 3846

Johan, Semina

Johan Bäckman

Business Development Director

johan.backman(at)roimaint.com

+46 70 684 73 99

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.