Löydä parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Olipa yrityksesi kehityskohteena toiminnanohjaus, tuotannonohjaus, tuotteen elinkaaren hallinta, konenäön tarjoamat mahdollisuudet tai logistiikka, Roimalta saat tarvitsemasi ratkaisut: laaja tuoteportfoliomme ja vankka toimialaosaamisemme kattavat kaikki nämä alueet sekä niihin liittyvät tarvekartoitukset ja prosessikonsultaatiot.

Koetellut tuotteemme ovat ratkaisujemme ytimessä. Kokeneet toimialaosaajamme hyödyntävät Roiman ja kumppaniemme tuotteita ja rakentavat juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan ratkaisun.

Meihin luottaa jo yli 300 menestyvää yritystä Suomessa ja Pohjoismaissa. Oletko valmis liittymään joukkoon?

roima-circle-icon-green-150x150

Meihin luottaa jo yli 300 menestyvää yritystä Suomessa ja Pohjoismaissa. Oletko valmis liittymään joukkoon?

DELMIA Quintiq

DELMIA Quintiq auttaa tehostamaan koko toimitusketjun toimintaa, tuotannonsuunnittelua, henkilöstön optimointia, hienokuormitusta, resursseja ja prosesseja yhdessä suunnitteluympäristössä kaikilla suunnittelun tasoilla.

Tekoäly ja konenäkö

Tekoäly- ja konenäköratkaisujen avulla teet nopeampia faktapohjaisia päätöksiä, vähennät hukkaa sekä parannat laatua ja suorituskykyä. Samalla nostat tuottavuuden ja asiakastyytyväisyyden uudelle tasolle.

Roima WIRE

Roimalla on vuosikymmenten kokemus eri järjestelmien ja toimittajien välisten integraatioiden suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Roima WIRE -ratkaisualustamme tarjoaa järjestelmä- ja toimittajaintegraatiot valmiina ratkaisuna. Roiman pilvi-integraatiot toimitetaan palveluna iPaaS-periaatteella.

Azure IoT

Roima tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuista osaamista sekä parhaat, kattavat Azure IoT -ratkaisut ja -palvelut. Roima on paitsi sertifioitu Microsoft-ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, myös AVEVAn korkeimman tason Endorsed Partner -kumppani ja OSIsoftin Premier Partner -kumppani.

Roima PreStudy

Roima PreStudy soveltuu loistavasti tilanteeseen, jossa halutaan varmistua kehitystyön suunnasta ja teknologiavalinnoista ja turvata liiketoiminnan jatkuvuus. Se sopii myös täysin uuden, kokonaisvaltaisen tuotannonohjausjärjestelmän vaatimusmäärittelyyn.

ROIWalk

Roiman ROIWalk-konsultointipalvelun avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi. ROIWalk-kartoituksen tuloksena sinulla on selkeä suunnitelma liiketoiminnan kehittämiseksi – perustuen todellisiin kaupallisiin hyötyihin.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.