Haluaisitko nostaa logistiikkatoimintosi uudelle tasolle?

3PL-varastotoiminta, posti- ja pakettiliiketoiminta ja monikanavainen kauppa ovat kaikki suurten murrosten kynnyksellä. Myös logistiikan toimitusketjut ja varastonhallinta ovat siirtymässä kohti seuraavaa automaation murrosta. Posti- ja pakettiliiketoiminnassa kirjepostin määrä on laskussa, kun taas verkkokauppapakettien määrä kasvaa nopeaan tahtiin. Kaupan alalla uusia haasteita luovat monikanavainen kaupankäynti ja suoratoimitukset. 3PL-toiminnassa puolestaan vaaditaan nykyaikaisia keräily- ja AGV-varastoautomaatioratkaisuja.

Täydellinen digitalisaatiokumppani pystyy tarjoamaan sekä laajaa toimialaosaamista että uusimpia teknologisia ratkaisuja. Roiman logistiikan ja kaupan alan ratkaisujen avulla automatisoit prosessisi ja saavutat reaaliaikaisen näkyvyyden toimitusketjuusi hyödyntämällä IoT-laiteautomaatiota ja tekoälyratkaisuja niin 3PL- ja 4PL-toiminnoissa, posti- ja pakettiliiketoiminnassa kuin kaupan alallakin. Suunnittele ja priorisoi työvoimasi käyttöä ja toimitusketjusi toimintaa Quintiqin suunnitteluratkaisujen avulla ja optimoi resurssien käyttösi kokonaisvaltaisesti niin kuljetuksissa kuin jakelukeskuksissakin. Maksimoi kustannustehokkuus parantamalla integroitujen varastotoimintojesi hallintaa automaattivarastojen (AGV), robotiikan ja automaation keinoin.

Toimialaosaaminen

Vankka toimialaosaamisemme ja alansa huippua edustavat teknologiat – konenäkö, koneoppiminen, tekoäly ja IoT – tekevät Roimasta täydellisen kumppanin yrityksesi tarpeisiin.

Mikropalveluarkkitehtuuri

Avoimeen lähdekoodiin perustuva ratkaisualustamme mahdollistaa ketterän, mikropalvelupohjaisen kehittämisen. Näin parannat prosessiesi tehokkuutta ja saat nopeammin vastinetta investoinnillesi.

Nopea SaaS-pohjainen toteutus

Roiman SaaS-pohjaiset ratkaisut mahdollistavat erittäin nopean toteutuksen ja vauhdittavat yrityksesi digitaalista muutosta.

Hyödynnä saumatonta toimitusketjun hallintaa

Toimitusketju on teollisuusyritysverkostojen ydintoimintoja. Roimalta saat kustannustehokkaan, integroidun ja globaalin ratkaisun, jolla pidät toimitusketjusi tehokkaasti hallinnassa. Meiltä saat työkalut niin ostojen kuin tuotannon raaka-ainevirtojen hallintaan sekä tehokkaaseen varastoautomaatioon ja logistiikan valvontaan.

Reaaliaikainen näkyvyys kaikkiin toimintoihin

Avain jatkuvaan parantamiseen on luotettava ja ajantasainen tieto. Kaikki liiketoimintaan liittyvät tiedot ja suunnitelmat tallentuvat reaaliaikaisesti samaan paikkaan, mikä takaa toiminnan täydellisen läpinäkyvyyden. Kun tietoa kertyy paljon, täytyy siitä seuloa esille olennainen, jotta voidaan tehdä nopeita analyysejä ja oikea-aikaisia päätöksiä.

Liitä alihankkijaverkostot saumattomasti yhteen

Verkottuneet yritykset tarvitsevat joustavia ratkaisuja, jotta ne voivat hallita ja skaalata liiketoimintaansa tehokkaasti ja oikea-aikaisesti tuotanto- ja toimittajaverkostoissaan. Sekä toimittajat että loppuasiakkaat hyötyvät, kun kaikki kokonaisuuden osat tuotesuunnittelusta ja valmistuksesta aina myyntiin, varastoihin, oikea-aikaisiin toimituksiin ja laadunvarmistukseen asti pelaavat saumattomasti yhteen.

Selkeä palvelutasosopimus (SLA) yhden kumppanin kanssa

Helpota uusien toimittajien ja tuotteiden sisällyttämistä portfolioosi. Roiman ratkaisupaketissa yrityksesi tarvitsee sopia palvelutasosopimus (SLA) vain yhden palveluntarjoajan kanssa, ja tuki räätälöidään tarpeidesi mukaan. Näin voit kasvattaa liiketoimintaasi ketterästi ja vaivattomasti.

Kattavat optimointiominaisuudet

Varastointi ja varaston tukitoiminnot ovat varastoprosessin ydintoimintoja. On ensiarvoisen tärkeää, että varastointi on toteutettu optimaalisesti niin, että se tukee muita varaston toimintoja. Varastoautomaatioratkaisujen ja niihin liittyvien integraatioiden hallinta on erityisen tärkeää ympäristöissä, joissa tehokkuutta tavoitellaan automaatioinvestoinneilla.
roima-circle-icon-green-150x150

Nouse uudelle tasolle Roiman logistiikan ja kaupan alan ratkaisujen avulla

Pitkän kokemuksemme ja kattavan tarjoomamme ansiosta löydämme yhdessä juuri sinun yrityksesi liiketoimintatarpeisiin sopivan ratkaisun. Palveluissamme hyödynnetään uusinta teknologiaa. Palvelumme ovat myös täysin yhteensopivia keskenään, mikä mahdollistaa nopean ja sujuvan toteutuksen. Investointisi takaisinmaksu alkaa heti toimituksesta.

null
Roima FidaWare WMS Standard
null
Roima Transport
null
Logia WMS & WCS
null
Roima Control Tower
null
Roima WIRE
null
Roima CodeMaster
null
DELMIA Quintiq

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Tutustu Roiman ratkaisuihin luottavien logistiikan ja kaupan alan yritysten menestystarinoihin

Meillä Roimalla on vankka kokemus logistiikka- ja 3PL-yritysten haasteiden voittamisesta ja tuottavuuden lisäämisestä.

Transval Teollisuuspalvelut

transval_1024x589
Tärkeä tekijä oli Roiman edustajien valmius keskustella liiketoiminta-prosesseistamme ja tarpeistamme organisaatiomme eri tasoilla. Loppujen lopuksi nämä prosessit ovat se nimenomainen syy uuden IT-järjestelmän hankkimiselle.
Jussi-Pekka Hoskari
Liiketoimintajohtaja
Transval Teollisuuspalvelut

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Bild på Ulf Johansson

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.