Edellyttävätkö asiakkaasi monipuolisempaa valikoimaa ja tuoteräätälöintiä?

Haluatko parantaa tuottavuuttasi ja kykyäsi reagoida liiketoiminnan muutoksiin?

Skaalaa valmistusliiketoimintaasi, maksimoi yrityksesi potentiaali läpi arvoketjun ja paranna päätöksentekoasi. Roiman kone- ja laitevalmistuksen ratkaisujen avulla teet toiminnastasi ketterämpää ja tehokkaampaa. Tehosta yhteistyötä yrityksesi tuotesuunnittelun, myynnin, tilaus-toimitusketjun ja elinkaaripalveluiden välillä ja anna työntekijöillesi mahdollisuus tuottaa laadukkaita tuotteita ja palveluita entistä tehokkaammin yhtenäisten prosessien, saumattoman liitettävyyden, analytiikan ja digitaalisten kaksosten avulla. Roimalta saat kone- ja laitevalmistuksen tarpeisiin sopivan modulaarisen ja konfiguroitavan SaaS- tai on premise -ratkaisun, jolla tuot IoT-integraation laiteautomaatioon ja yritysjärjestelmiin.

Kasvata tuoteportfoliotasi asiakkaiden tarpeiden mukaan

Ratkaisujemme avulla pystyt tehokkaasti tarjoamaan asiakaskohtaisia tuotteita ja massaräätälöityjä tuotevalikoimia.

Kattava digitaalinen prosessi

Tarjoamme kattavan digitaalisen järjestelmän, joka ulottuu suunnittelusta aina tehtaan lattialle sekä yrityksesi yhteistyöverkostoihin ja jälkimarkkinointiin asti.

Reaaliaikainen tuotannonhallinta

Reagoi muutoksiin viiveettä ja vaali asiakkaidesi luottamusta antamalla heille tarkkaa tietoa tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperästä.

Modulaariset ratkaisut kasvavat tarpeidesi mukaan

Meiltä saat tarpeidesi mukaan kasvavan ratkaisun, perustuipa liiketoimintamallisi sitten tilauskohtaiseen suunnitteluun (ETO, Engineer to Order), massatuotantoon (MTS, Manufacture to Stock), massaräätälöintiin, projektitoimituksiin, sopimusvalmistukseen tai jälkimarkkinointiin ja varaosamyyntiin.

Ohjaa liiketoimintaa integroidulla myynnin ja liiketoiminnan suunnitteluprosessilla (S&OP)

Edistyneen myynnin ja liiketoiminnan suunnitteluratkaisun (S&OP, Sales & Operations Planning) keskiössä ovat liiketoiminnan tavoitteet. Ratkaisun avulla saat arvokasta tietoa ja varmistat, että suunnitelmasi ovat linjassa yrityksesi strategian kanssa. Roiman kone- ja laitevalmistuksen ratkaisuissa myynnin ja liiketoiminnan suunnitteluprosessi on integroitu toiminnanohjaukseen. Tämä varmistaa tiedon läpinäkyvyyden ja suunnitelmien saumattoman jalkautuksen.

Saumaton tilaus-toimitusketjun hallinta

Tilaus-toimitusketju on valmistusliiketoiminnan ydintoimintoja. Roimalta saat kustannustehokkaan, integroidun ja globaalin ratkaisun koko kone- ja laitevalmistuksen tilaus-toimitusketjun hallintaan. Roima tarjoaa kattavat työkalut muun muassa ostojen ja raaka-ainevirtojen hallintaan sekä tehokkaaseen varastoautomaatioon ja logistiikan valvontaan. Saat kilpailuetua lyhyemmistä läpimenoajoista ja nopeammasta toiminnan kierrosta.

Monipuolinen muutoksenhallinta

Paranna yrityksesi tuotteiden ja palveluiden laatua tuotetietojen avulla. Muutoksenhallintaratkaisumme on suunniteltu erityisesti tuotetiedon ja siihen liittyvien prosessien ja dokumentaation tehokasta hallintaa, käyttöä ja jakamista varten – läpi tuotteen elinkaaren koko yhteistyöverkostossasi.

Tartu tuotteen elinkaariliiketoiminnan mahdollisuuksiin

Jälkimarkkinointi on tärkeä rajapinta yrityksen ja asiakkaan välillä. Tuotteen elinkaaripalvelut edistävät asiakkaiden sitouttamista ja auttavat luomaan lisäarvoa. Jälkimarkkinointi auttaa lujittamaan asiakassuhdetta ja parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta, ja sen avulla voidaan myös luoda yritykselle uutta, kannattavaa liiketoimintaa. Roiman kone- ja laitevalmistuksen ratkaisujen avulla tartut jälkimarkkinointi-, huolto- ja varaosapalvelujen tarjoamiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.

Yhdistä digitaalinen suunnittelu ja paperiton valmistus

Suunnittelu- ja valmistusprosessien integrointi takaa sen, että asiakirjat, piirustukset ja muut suunnitteluun liittyvät tiedot pysyvät ajan tasalla ja siirtyvät saumattomasti tuotesuunnittelusta tuotantoon. Roiman kone- ja laitevalmistuksen ratkaisu yhdistyy CAD-järjestelmiisi, mikä varmistaa saumattoman tuotetietojen hallinnan ja täysin digitaalisen tiedonkulun suunnittelusta tuotantovaiheeseen. Ratkaisu auttaa tilausten nopeassa jalkauttamisessa tehtaan lattialle ja helpottaa laadun hallintaa prosessin päästä päähän. Lisäksi se parantaa läpinäkyvyyttä tilaus-toimitusketjun eri vaiheissa.

Lisää tuottavuutta edistyneen resurssi- ja tuotannonsuunnittelun avulla

Visuaalisen tuotannonsuunnittelun (APS, Advanced Planning and Scheduling) ja paperittoman lattiatason tuotannonohjauksen (MES, Manufacturing Execution System) avulla voit karsia päällekkäistä työtä ja vähentää hukkaan menevää aikaa, lyhentää läpimenoaikoja, leikata tuotantokustannuksia ja käyttää resursseja ja raaka-aineita tehokkaammin. Järjestelmään sisältyy työvuorojen suunnitteluominaisuus sekä integroitu työaikojen raportointi niin tehdasvalmistuksen kuin projektiliiketoiminnan tarpeisiin.

Reaaliaikainen näkyvyys kaikkiin toimintoihin

Avain jatkuvaan parantamiseen on luotettava, ajantasainen tieto. Kaikki liiketoimintaan liittyvät tiedot ja suunnitelmat tallentuvat reaaliaikaisesti samaan paikkaan, mikä varmistaa toiminnan täydellisen läpinäkyvyyden. Kun tietoa kertyy paljon, täytyy siitä seuloa esille olennainen, jotta voidaan tehdä nopeita analyysejä ja oikea-aikaisia päätöksiä. Roiman kone- ja laitevalmistuksen Enterprise Business Platform pitää kaiken tarvitsemasi tiedon käsiesi ulottuvilla.

Saumaton integraatio alihankkijaverkostoihin

Teollisuusyritykset toimivat nykyään erittäin verkottuneessa tuotantoympäristössä. Siksi ne tarvitsevatkin joustavia ratkaisuja liiketoiminnan tehokkaaseen ja oikea-aikaiseen hallintaan ja skaalaamiseen koko toimittajaverkostossa. Sekä toimittajat että loppuasiakkaat hyötyvät, kun kaikki kokonaisuuden osat tuotesuunnittelusta ja valmistuksesta aina myyntiin, varastoihin, oikea-aikaisiin toimituksiin ja laadunvarmistukseen asti pelaavat saumattomasti yhteen. Yhteistyöverkostot ja ulkoistaminen tekevät yrityksesi toiminnasta tehokasta ja joustavaa.
roima-circle-icon-green-150x150

Nouse uudelle tasolle Roiman kone- ja laitevalmistuksen ratkaisujen avulla

null
Roima Enterprise Business Platform
null
Roima Lean System
null
Roima FidaWare WMS Standard
null
Roima Aton PLM
null
Roima Product Information
null
Roima Reporting
null
Roima Overall Equipment Effectiveness
null
Roima Control Tower
null
Logia WMS & WCS

Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Roiman PreStudy– ja ROIWalk-konsulttipalvelujen avulla löydämme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun, jolla saat parhaan vastineen sijoituksellesi.

Tutustu Roiman ratkaisuihin luottavien yritysten menestystarinoihin

Beneq Oy

Beneq luottaa tuotehallinnassa ja toiminnanohjauksessa Roiman kone- ja laitevalmistuksen ratkaisuihin ja Roima Enterprise Business Platformiin.
Beneq Oy fiiliskuva
Toimivan tuotetiedon hallintajärjestelmän ansiosta tiedämme tarkalleen, mitä kullekin asiakkaalle on toimitettu. Myös laitteiden suunnittelun ja valmistuksen hallinta on siellä – joka ikinen nippeli ja rööri. Laitteita ei yksinkertaisesti voi rakentaa eikä suunnitella ilman tällaista järjestelmää.
Jari-Pekka Tiesmäki
Vice President, Operations Development
Beneq Oy

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintatarpeistasi.

Kristo Turunen

Director, Lean System Sales

kristo.turunen(at)roimaint.com

+358 40 536 7637

Bild på Ulf Johansson

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.