UUTISET

AdvancedEngineering

Ensi kertaa Suomessa – Advanced Engineering

Roima on kumppanina uudenlaisessa teollisen teknologian ammattitapahtumassa 29.-30.3. Helsingissä.

Advanced Engineering kokoaa kahden päivän aikana yhteen valmistavaa teollisuutta palvelevat ratkaisut, tuotteet ja uudet innovaatiot näyttelyosastoille. Tapahtuma on myös tasokas kansainvälinen seminaari, jossa keynote-puhujina mm. TESLA, NASA ja Valmet Automotive. Lataa päivien monipuolinen ohjelma täältä!

Tapahtumassa on nähtävää ja kuultavaa erityisesti tuotekehitys-, tuotanto-, hankinta- ja laatuasioiden kanssa työskenteleville ja niistä päätöksiä tekevillä. Liiketoiminnan näkökulmasta esitellään, mitä mahdollisuuksia tulevaisuuden edistykselliset materiaalit, suunnittelu- ja mittaustyökalut, IOT-ratkaisut, robotiikka ja automaatio tarjoaa läpi koko toimitusketjun.

Roiman Intelligence on yksi tapahtuman järjestäjistä. Tule kuulemaan osastollemme pop-up-seminaariin keskiviikkona klo 12:15 esityksemme ”Konenäkö – mahdottomasta mahdollista”. Kerromme myös päivien aikana Roiman ratkaisuista valmistavan teollisuuden prosessien tehostamiseen aina tuotteen suunnittelusta sen valmistukseen, tuotannonohjaukseen, varastonhallintaan sekä jälkimarkkinointiin. Roiman pitkäaikainen kokemus menestyvien yritysten tuottavuuskumppanina puhukoon puolestaan.  Saammeko optimoida Sinunkin yrityksesi tuotteeseen ja toimitusketjuun liittyvät prosessit?

Roima kutsuu Sinut mukaan, tervetuloa tähän maksuttomaan tapahtumaan. Nähdään Helsingin Messukeskuksessa pian!