UUTISET

MESA Internationalilta MESA-Recognized Business-tunnustus Roiman osaamiselle ja ammattitaidolle

Roima on saanut toisena yrityksen maailmassa ja  ainoana yrityksenä Suomessa MESA-Recognized Business arvonimen. Roimalla on myös Suomen  ainoat henkilökohtaisen tunnustuksen saaneet ammattilaiset (Recognized Practitioner). Arvonimet myöntää tuotannonohjauksen (MES/MOM) alueen puolueeton kansainvälinen kattojärjestö MESA International.

Arvonimi osoittaa sen, että Roima toimii alan parhaiden käytäntöjen ja standardien perusteella ja panostaa MES/MOM alueella jatkuvasti ammattitaidon, osaamisen ja toimintatapojen kehittämiseen. Asiakkaille se takaa puoleettoman, standardiin perustuvan ja kansainvälisesti tunnustetun osaamistason, jota Roiman asiakkaat ja Suomen valmistavan teollisuuden yritykset osaavatkin jo vaatia kaikilta MES/MOM alueen kumppaneiltaan.

Tunnustuksen kriteerit ovat tiukat. Sen saa yritys, jolla on huomattava määrä MESA-Recognized Practitioner -ammattilaisia, onnistuneita MES/MOM-alueen projekteja sekä yrityksen on muutenkin oltava ansioitunut MES/MOM -alueella. Jokainen henkilökohtainen MESA-Recognized Practitioner status vaatii laajemman MESAn CoC sertifiointikoulutuksen hyväksyttyä suorittamista sekä konsultointikokemusta. Roima on vienyt osaamisensa niin pitkälle, että koulutuksen ovat käyneet ja sertifiointeja suorittaneet Roiman ammattilaiset aina business controllerista toimitusjohtajaan.

MESA-Recognized Practitioner arvonimeä saavat tällä hetkellä Suomessa käyttää vain Roiman asiantuntijat. Tunnustuksia on tulossa Roimalle pian lisää, joten kannattaa pysyä kuulolla. Arvonimen viralliset käyttöoikeudet voit tarkistaa täältä.

Jos olet kiinnostunut seuraavasta valmistavan teollisuuden yrityksille sopivasta koulutuksesta, niin lisätietoa löydät täältä. Ole nopea, sillä koulutus on tapansa mukaan täyttynyt erittäin nopeasti MES/MOM alueesta kiinnostuneista yrityksistä!

 

Roiman MESA-Recognized Practitioners asiantuntijat

Roiman kokeneet asiantuntijat toteuttavat vaativia kansainvälisiä ja kotimaisia projekteja asiakkaiden kanssa

 

Roima is the only MESA Recognized Business in Finland