Roima osti Done Software Solutionsin

Suomalainen Roima Intelligence Oy on ostanut Done Software Solutions Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä Done Software Solutions alkaa toimimaan Roiman brändin alla ja muuttuu Roiman Sisälogistiikka -liiketoimintayksiköksi.

Roiman nykyisille ja uusille asiakkaille kauppa merkitsee entistä kattavampaa palvelua ja laajempaa osaamista Roiman brändin alla. Roimalle yrityskauppa merkitsee entistä parempaa kykyä osallistua myös kaikkein suurimpiin projekteihin. Roiman Roadmap-esiselvitykset tulevat hyödyttämään uuden yksikön asiakkaita, joille Roiman mukaantulo tuo entistä suuremmat resurssit ja palveluvalikoiman.

Done Software Solutionsin liiketoiminta jatkuu normaalistii Roiman brändin ja yritysilmeen alla. Kaikilla sen työntekijöillä työt jatkuvat normaalisti.

”Nyt tehty yrityskauppa on selkeä lisäys palveluvalikoimaamme”, toteaa Roiman toimitusjohtaja Jukka Ropponen.

Donen toiminnot säilyvät Seinäjoella, jonne Roima nyt laajentaa toimintaansa ja kaupan myötä avaa toisen toimipisteensä Suomessa. FidaWare-tuoteperheestä tulee tärkeä osa Roiman tuotevalikoimaa ja sitä tullaan kehittämään entistä voimakkaammin.

”Nyt toteutuneen kaupan ansiosta pystymme kehittämään FidaWare-tuoteperhettä ja palveluitamme aiempaa tehokkaammin”, kertoo Roiman Sisälogistiikkayksikön liiketoimintajohtaja Ari Suominen.

Roima haluaa olla kotimaan markkinoiden merkittävin teollisen valmistuksen sekä kaupan ja tukun logistiikkatoimijoiden palvelutalo. Suurempi koko ja laajempi palveluvalikoima yhdistettynä ketterään skaalautuvuuteen auttaa Roimaa palvelemaan myös suurten suomalaisten vientiyritysten laajoja projekteja vielä entistä paremmin.

”Vuosi sitten Roima Intelligence Inc.:in omistajat asettivat yritykselle kasvutavoitteet ja selkeän strategian. Done Software Solutionsin kauppa on osoitus sitoutumisestamme tähän strategiaan ja sen asiakkaillemme tuomiin parempiin ja laaja-alaisempiin palveluihin”, toteaa Ropponen.

Lisätiedot: Jukka Ropponen, p. +358 400 423 910, jukka.ropponen(at)roimaint.com

Roima Intelligence Inc.  keskittyy tuottamaan asiakkailleen mitattavaa lisäarvoa tuomalla älykkyyttä toimitusketjuun sekä valmistusprosesseihin. Innovatiiviset laitteet, Teollinen Internet ja älykkäämpi tapa toimia niin logistiikan kuin tuotannon alueilla parantavat kilpailukykyä nostamalla asiakastyytyväisyyttä ja kustannustehokkuutta. Roima auttaa asiakkaitaan kilpailukyvyn ylläpitämisessä ja kehittämisessä tehokkaamman toiminnan ja paremman laadun avulla.