Kuten talviklassikon ohessa mainitsimme niin työnteko tarvitsee rinnalleen vapaa-ajan aktiviteetteja, jotka saavat ajatukset muualle ja mikä toimisikaan paremmin kuin urheilu. Nyt Roima siirtyi jäältä hiekalle ja ikikesäiseen Salmisaaren liikuntahalliin ottamaan mittaa toisistaan rantalentiksen muodossa. Joukkueet jaettiin tuttuun tyyliin kahvitunnilla kahteen siniseen ja kahteen valkoiseen joukkueeseen ja pre-game psyykkaaminen alkoi muistellessa Maverickin ja Icemanin oppeja klassikkoelokuvasta Top Gun.

Ennen kuin joukkueet päästettiin hiekalle vapaaksi, rantalentis-coach kävi vielä säännöt läpi ja tärkeimpänä neuvona kertoi että nesteytys pitää olla kunnossa ja 2-8 annosta palauttavaa ohrajuomaa takaa parhaan lopputuloksen.

20151016_130846147_iOS

Klo 16.15 UTC+3, alkoi titaanien taistelu. Alussa taisto oli tasaista, mutta nopeasti oli huomattavissa valkoisten joukkueiden paremmuus. Pelien edetessä alkoi pehmeä hiekka verottamaan voimia ja etenkin sinisten 2. joukkueelle ei pelivälineenä käytetty pallo sopinut yhtään tyyliltään.

20151016_144154085_iOS

Kahden tunnin taistelujen jälkeen lopputulokset olivat ruudulla.

  1. Valkoisten 2. joukkue
  2. Valkoisten 2. joukkue
  3. Sinisten 1. joukkue
  4. Sinisten 2. joukkue (välineistä johtuen ei mitalisijaa)

 

Salmisaaresta siirryttiin Helsingin keskustaan saunomaan, jossa voittajajoukkue pääsi korkkaamaan kuohujuomaa, muiden katsellessa vierestä. Hävinneet joukkueet saivat kuitenkin lohdutukseksi nauttia kotimaista sihahtavaa palautusjuomaa.

Pelin jälkipyykki on nyt pesty ja katseet suunnattu seuraavaan Roimaan mittelyyn jonka aika, paikka ja alusta on vielä auki….