RoimaCloud Aton

Kaikki edistyneen tuotetiedonhallinnan ominaisuudet käyttöösi nyt myös pilvipalveluna – ilman omia laiteinvestointeja ja järjestelmän ylläpitoa!

Saat juuri sen mitä tarvitset

Tuotteistettu RoimaCloud Aton -palvelu on helppo ottaa käyttöön – valitset vain itsellesi sopivan kokoisen paketin. Käytön pääset aloittamaan saman tien.

Halutessasi voit ottaa käyttöön lisää toiminnallisuuksia tai antaa käyttöoikeuksia uusille henkilöille. RoimaCloud Aton joustaa aina tilanteen ja tarpeen mukaan!

Aton SaaS paketit

Haluatko testata RoimaCloud Aton -ratkaisua käytännössä? Pyydä testitunnukset markkinoinnistamme, ja pääset itse kokeilemaan!

Software as a Service

SaaS tuo mukanaan monia etuja:

Aton SaaS palvelun etuja

Kuva PDM-järjestelmästä

Entä suunnittelutietojen hallinta? Kehitimme tuotesuunnittelijoille CAD-ympäristöön integroidun PDM-järjestelmän, joka varmistaa, että suunnittelijoiden tuottamat ja käsittelemät mallit, rakenteet ja piirustukset ovat yhteisessä järjestelmässä. Ja mikä tärkeintä, tiedät että työn alla on aina viimeisin versio.

Myös toiminnanohjausjärjestelmäsi tarvitsee ajantasaista tuotetietoa, jota PDM-järjestelmä sinne syöttää. Siksi nimikkeet on parasta luoda PDM-järjestelmään jo  tuotesuunnitteluvaiheessa, jolloin tuoteinformaatio on eheää aina suunnittelusta valmistukseen ja sen jälkeenkin, koko tuotteen elinkaaren ajan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kutsu webinaariin:

Tervetuloa katsomaan käytännössä, miten suunnittelutiedot saadaan mukaan tuotetiedonhallintaan. 

Valitse viereiseltä lomakkeelta haluamasi ajankohta. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

Ilmoittaudu tästä mukaan:

Roiman tuotehallinnan asiantuntija Ismo Kuuri

Ismo Kuuri
Developing Product Management together

ismo.kuuri(at)roimaint.com
puh. 050 5024044