Ensimmäistä kertaa järjestetty Helsinki Velotour poljettiin sunnuntaina 28.elokuuta. Roima oli mukana kahden ajajan voimin, kun Antti ja Tuomo osallistuivat 76km kuntoajoon. Ilmoittautuneita Roimalaisia oli alun perin neljä, mutta viime hetken sairastumiset pudottivat osanottajamäärän puoleen.

Kisa päästiin ajamaan todella hienossa säässä, sillä keli oli lämmin ja poutainen koko matkan. Reittikin oli varsin mainio. Matkaan startattiin Olympiavelodromin kupeesta ja ajo jatkui Helsingistä kohti Sipoon ja Porvoon maalaismaisemia. Matkalle sattui hyvää vaihtelua ylä- ja alamäkineen.  Velo1

Matkaan lähtenyt Roiman voimakaksikko oli kokematon ryhmäajossa, mutta ajaminen noin 70 hengen kuntolähdössä sujui mallikkaasti. Muutenkin meno tapahtumassa näytti olevan kaikin puolin siistiä ja kilpailu reilua, sillä mitään kasoja tai muita vaaratilanteita matkalla emme havainneet. Maaliin paluun jälkeen jokainen osallistuja pääsi ajamaan vielä kunniakierroksen yleisön edessä legendaarisen Velodromin jyrkissä kaarteissa, jonka jälkeen hernekeitto maistui.

Kokonaisuudessaan tapahtuma oli tällaiselle keltanokalle hemmetin hieno ja pyöräilykipinä sai taas uutta vaihdetta silmään. Roima tukee jatkossakin työntekijöitään liikuntaharrastusten parissa ja toivottavasti seuraavissa koitoksissa osanottajiakin on jo isompi määrä.

Niin ja se tulos…Antti oli tällä kertaa 20 minuuttia nopeampi, joten hänelle suotakoon nyt Roiman kovimman pyöräilijän titteli. Toistaiseksi.

Velo2