Keskiviikkona 2.12.2015 Management Events järjesti ”Internet of things” tapahtuman Crowne Plazassa Helsingissä. Tapahtumaan kokoontui yli 200 aiheesta kiinnostunutta. Tapahtuman ja Roiman huima suosio osoittaa, että Teollisen Internetin yhdistäminen tuotannon-, toiminnan- ja varastonohjaukseen sekä näiden rooli toimitusketjun ohjauksessa on monessa yrityksessä tällä hetkellä suuri kiinnostuksen kohde.

Roimalla oli palveluntarjoajista jälleen kerran eniten tapaamisia. Roiman suosio tapaamisissa osoittaa sen, että kilpailukyvyn ja takaisinmaksun (ROI) painottaminen on oikea lähestymistapa. Hyödyt saadaan tuotannon ja toimitusketjun toimintojen, käytäntöjen ja järjestelmien yhtenäistämisestä ja kehittämisestä.

Toimintamallien harmonisointi ja toimintojen jatkuva parantaminen on kannattavinta todeta hyväksikäytettyihin standardeihin ja toimintamalleihin perustuen. Useasti kiinnostuksen keskiössä on ISA-95 standardi, joka määrittelee tuotannon operaatioiden ja työkalujen rakenteen ja tehtävät. Käytännössä kaikki nykyaikaiset tuotantoon, toimitusketjuun ja toiminnanohjaukseen osallistuvat järjestelmät pyrkivät noudattamaan tätä standardia.

Toimintojen ja työkalujen harmonisoinnissa Roima on Suomen johtava yritys. Asiakkaiden saaman osaamisen ja laadun takaa se, että Roima on Suomen ainoa MESA Recognized Business arvonimen saavuttanut yritys. Roimalla on eniten MESA-sertifioituja asiantuntijoita, jotka ovat tehneet lukuisia menestyksekkäitä selvityshankkeita Suomen johtaville valmistavan teollisuuden asiakkailleen.

mesa_recognized_business_logo_small