IoT, digitalisaatio, älykäs tuotanto ja logistiikka… ne eivät ole vain tulevaisuutta, vaan jo tätä päivää. Tule keskustelemaan kanssamme konkreettisista tuotannon tehostamisen ja sisälogistiikan ratkaisuista sekä suomalaisyritysten kilpailukyvyn palauttamisesta. Roima Intelligence on näkyvästi esillä Teknologia –messuilla 6.-8.10.2015 sekä Sisälogistiikka-messuilla 7.-8.10.2015 Helsingin Messukeskuksessa.

Tänä vuonna Roima on mukana entistä vahvempana Lean Systemsin kanssa eilen tapahtuneen fuusion jälkeen, joka on luonnollinen jatko tämän vuoden toukokuussa toteutuneelle Done Software Solutionsin kaupalle. 

Tiedote fuusiosta.

Roima on Suomen johtava tuotannon ja sisälogistiikan konsultointiin ja järjestelmätoimituksiin erikoistunut yritys. Messuille Roima tuo asiakkaiden käytettäväksi Suomen johtavien yritysten tuotannon ja sisälogistiikan tuntevat asiantuntijat. Projektimäärällä, referensseillä ja sertifioinneilla mitattuna Roiman osastoja vastaavaa ei messuilta löydy! Tervetuloa käymään messun mielenkiintoisimmat keskustelut osastoillemme.

Teknologia 2015 messut 6.-.8.10.2015
Helsingin Messukeskus, Osasto  6c81

Sisälogistiikka 2015 messut 7.-8.10.2015
Helsingin Messukeskus, Osasto  3a9

Nähdään messuilla!