UUTISET

Espoo 13.4.2016 Roima Intelligence valittiin Euroopan sadan lupaavimman kasvuyrityksen joukkoon. Voittajat julkistettiin Amsterdamissa järjestetyssä Red Herringin tilaisuudessa keskiviikkoiltana.

red herring

Red Herring Top 100 Europe -finalistit valitaan vuosittain vertailemalla yritysten markkinavaikutusta, integraatiota toimi-alalleen, teknologista innovatiivisuutta, johdon kyvykkyyttä, markkinoiden kokoa, rahoituspohjaa ja taloudellista elinkelpoisuutta. Kilpailuun arvioitiin tuhansia yrityksiä muun muassa telekommunikaation, tietoturvan, pilvipalveluiden, ohjelmistojen, laitteistojen, bioteknologian, mobiilipalveluiden ja muiden teollisuuden aloilta.

”Valinta Red Herringin Euroopan Top 100 listalle on jälleen yksi osoitus siitä että olemme oikealla tiellä rakentaessamme kasvuamme ja vahvaa kilpailukykyä strategiamme mukaisesti.”: kertoo palkintoa Amsterdamissa vastaanottamassa ollut Roima Intelligencen toimitusjohtaja Jukka Ropponen.

Suomesta listalle valittiin myös Anders Innovations Oy.

Lisätietoja:

 

Roima Intelligence Inc. keskittyy tuottamaan asiakkailleen mitattavaa lisäarvoa tuomalla älykkyyttä toimitusketjuun sekä valmistusprosesseihin. Innovatiiviset laitteet, Teollinen Internet ja älykkäämpi tapa toimia niin logistiikan kuin tuotannon alueilla parantavat kilpailukykyä nostamalla asiakastyytyväisyyttä ja kustannustehokkuutta. Roima auttaa asiakkaitaan kilpailukyvyn ylläpitämisessä ja kehittämisessä tehokkaamman toiminnan ja paremman laadun avulla. Roiman toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.