Raportointi ja analysointi

RoimaSoftware Lean System kokoaa liiketoiminnan kaikki tiedot yhteen järjestelmään helposti ja reaaliaikaisesti käytettäväksi ja näytettäväksi niin ylimmälle johdolle, myyjille, tuotannon suunnittelijoille kuin projektipäälliköille, sekä varastojen ja tehdashallien infotauluihin.

kuva tarkistusraportista

Tiedon monipuolinen yhdistäminen ja visualisointi

Tietoja voidaan visualisoida monipuolisesti ja reaaliaikaisesti kaavioina, KPI-mittareina kuin myös halutun kaltaisina taulukkoina värien ja ikonien kera. Esimerkiksi kassavirtaennuste tuo liikkeenjohdolle tärkeää ennustettavuutta, kun taas projektisalkku muodostaa projektipäällikölle helposti lähestyttävän kokonaiskuvan kaikista käynnissä olevista projekteista.

Roima raportointi- ja analytiikkaratkaisu tarjoaa valmiit työpöydät, raportit ja tietomallit Roiman ohjelmistoista. Selaimella ja mobiililaitteilla käytettävässä raportoinnissa on heti valmiina RoimaSoftware Lean System -sisällöt raportointiin optimoituna. Valmiiden työpöytien ja raporttien lisäksi saman raportointia varten suunnitellun tietomallin päälle on mahdollista luoda ja jakaa omia asiakaskohtaisia raportteja. Tämä mahdollistaa tiedon monipuolisen visualisoinnin ja yhdistelemisen sekä nopeat rajaukset ja porautumisen aina tapahtumatasolle asti.

Täydennämme raportointi- ja analytiikkaratkaisuamme asiakkaan tarpeiden mukaan IoT-pohjaisella tuotannon laitetietojen keräyksellä sekä OEE laskennalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Kristo Turunen
Kristo Turunen
Key Account Manager

kristo.turunen@roimaint.com
Puhelin: 020 525 3100