Ohjelmistosuunnittelija

Tarvitsemme lisää päteviä roimalaisia Tampereelle:

Ohjelmistosuunnittelija, tule kehittämään ja ylläpitämään FidaWare WMS -ohjelmistoamme!

Kiinnostaako sinua sisälogistiikan prosessit ja niiden ohjaus? Tule kehittämään ohjelmistoratkaisuja valmistavan teollisuuden, tukkukaupan ja logistiikka-alan yrityksille!

Haemme kokeneita ohjelmistosuunnittelijoita kehittämään ja ylläpitämään omaa FidaWare WMS -ohjelmistoamme sekä muita asiakkaillemme toimitettavia sisälogistiikan ohjausohjelmistoja. Toimit suunnittelutiimeissä, jotka toteuttavat kaikki sisälogistiikan ohjausjärjestelmissä tarvittavat osakokonaisuudet: käyttöliittymät, businesslogiikan sekä integraatiot muihin (osa)järjestelmiin. Toteutusten pohjana on oma FidaWare -ohjelmistomme, jota täydennetään tarvittaessa asiakaskohtaisilla erityisratkaisuilla.

Asiakasprojekteissa teet yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Oikea asenne, suomen ja englannin kieli, hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentely ovat hallussasi. Suunnittelet ketteriä menetelmiä käyttäen Scrum-tiimeissä. Tiimin jäsenet tukevat toisiaan ja varmistavat, että kukaan ei jää yksin apua tarvitessaan. Oppimista ja sopeutumista uusiin työtehtäviin tukee sinulle nimetty mentor.

Sinulla on osaamista joistakin alla mainituista:

Java, HTML, CSS, JavaScript, Oracle/MS SQL -tietokannat, SQL, REST, JSON

Roima tarjouksemme:

Meillä on rento ja kannustava työilmapiiri sekä joustavat työajat. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten ateriaedun, liikunta-/kulttuurisetelit sekä kattavan työterveyshuollon. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa käyttämiisi teknologioihin ja työvälineisiin. Pääset työskentelemään asiakkaidemme kanssa, jotka ovat oman alansa johtavia yrityksiä.

Lisätietoja Mikko Talvitie, email mikko.talvitie(at)roimaint.com

Valmistava teollisuus on digitaalisen murroksen aallonharjalla, ja alaa vie rivakasti eteenpäin teollinen internet, konenäkö ja älykkäät, verkottuvat järjestelmät. Roima Intelligence on voimakkaasti kasvava, Suomen johtavien teollisuusyritysten luottokumppani ja näköalapaikka koko toimialalle. Asiakkaitamme ovat valmistavan teollisuuden ja elintarvikealan yritykset kuten Atria, Glaston, Metso, Patria, Valio, Vindea ja Valmet Automotive. Roiman 150 ammattilaista työskentelee toimipisteissämme Eindhovenissa, Espoossa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Porissa.

Vuonna 2016 mediatalo Red Herring valitsi Roiman yhdeksi lupaavimmista teknologiayrityksistä maailmassa, toimialaltamme ainoana Suomessa.

Roima on kasvava yritys ja rekrytoimme parhaillaan aktiivisesti.