Ohjelmistokehittäjiä

Roima Intelligence hakee devaajia Poriin, Suomen roimimpaan kaupunkiin! 

Kiinnostaako sinua pilvipalvelujen arkkitehtuurin ja toimintojen suunnittelu & kehitys? Tuotehallinnan kehitystiimissämme on sinulle paikka valmiina!

Tehtävänäsi on suunnitella ja kehittää ketterästi tuotehallinnan (PDM/PLM/PIM) työkaluja ja ratkaisuja asiakkaillemme, jotka ovat Suomen johtavia valmistavan teollisuuden brändejä. Pääset osallistumaan uusien tuotehallinnan pilvipalvelujen arkkitehtuurin ja toimintojen suunnitteluun sekä kehittämiseen.

Voit olla kokenut osaaja tai uransa alkutaipaleella oleva tulevaisuuden tekijä. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta sovelluskehityksestä työnteon, opiskelun tai harrasteiden parista. Olet kiinnostunut pilvisovelluskehityksessä käytettävistä nykyaikaisista teknologioista (.NET C#, Java, Play, JavaScript, HTML/CSS). Scrum, Continuous Delivery ja DevOps-maailmat ovat mielellään ennalta tuttuja.

Saat kilpailukykyisen palkan, ateria- ja puhelinedun, laajat terveyspalvelut ja toimiston Porin keskustassa. Käytössäsi ovat uusimmat työvälineet. Roiman työskentelytavat ovat joustavia, voit myös työskennellä opintojesi ohessa. Mikä parasta, tulevat työkaverisi ovat huippuasiantuntijoita ja hyviä tyyppejä! Tule mukaan tiimiin!