Osaajia tarvitaan Suomen kilpailukyvyn parantamiseen

Teollisuuden kilpailukyvyn parantamiseen erikoistunut Roima Intelligence Inc. rekrytoi jälleen yli 30 uutta osaajaa eri toimipisteisiinsä. Roiman kasvuvauhti on ollut huimaa. Tämän vuoden aikana yritys on kasvanut 30 henkilöstä noin sadan hengen yritykseksi. Tulevan vuoden aikana tavoitellaan taas 30 % kasvua.

Osaajat auttavat Suomen johtavia teollisuusyrityksiä parantamaan kilpailukykyään vientimarkkinoilla mm. Teollisen Internetin ja toiminnanohjauksen keinoin. Erinomainen esimerkki kilpailukykyään roimasti parantaneesta asiakkaasta on Uudenkaupungin autotehdas Valmet Automotive. Muita yrityksen asiakkaita ovat esimerkiksi HKScan, Valmet ja Atria.

Lue lisää Roiman ja Valmet Automotiven yhteistyöstä: https://www.roimaint.fi/wpress/referenssit/teknologiateollisuus/valmet-automotive-case/

Roiman luoma kilpailukyky ei perustu palkkamalttiin

Suomen kilpailukyky paranee laadukkaampien tuotteiden, optimoitujen toimintamallien ja suorituskykyisempien koneiden avulla. Suuri kilpailukykyhyppy on mahdollista tehdä juuri Teollisen Internetin keinoin poistamalla teollisuudesta turha ja kuormittava käsityö.

Suomessa työntekijät ovat poikkeuksellisen hyvin koulutettuja. Työntekijöiden työpanos pitää pystyä kohdistamaan arvoa tuottavaan työhön, jolloin turha työ jätetään automaation tehtäväksi. Kun asiat tehdään oikein, Suomen vienti ja kilpailukyky kasvavat, jolloin työtä riittää yhä useammalle myös perusteollisuudessa.

 

Roima Intelligence Inc.  keskittyy tuottamaan asiakkailleen mitattavaa lisäarvoa tuomalla älykkyyttä toimitusketjuun sekä valmistusprosesseihin. Innovatiiviset laitteet, Teollinen Internet ja älykkäämpi tapa toimia niin logistiikan kuin tuotannon alueilla parantavat kilpailukykyä nostamalla asiakastyytyväisyyttä ja kustannustehokkuutta. Roima auttaa asiakkaitaan kilpailukyvyn ylläpitämisessä ja kehittämisessä tehokkaamman toiminnan ja paremman laadun avulla. Roiman toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Rekrytointi

Lisätietoja antaa:

CEO Jukka Ropponen

jukka.ropponen@roimaint.com

+358 400 423 910