UUTISET

MPD roima tunnus”Haluamme antaa MPD:n ainutlaatuisen mahtavaan tarjontaan vielä uuden tulokulman. Aiomme kertoa, mitä maailman kilpailluin toimiala eli elintarviketeollisuus, voi opettaa teknologiateollisuuden konepajoille”, lupaa Roiman toimitusjohtaja Jukka Ropponen.

Manufacturing Performance Days 2017 (MPD) on Suomi 100 -juhlavuoden tärkein teollisuustapahtuma. Roima toimii strategisena kumppanina tässä kansainvälisessä seminaarissa, joka kokoaa yhteen liki tuhat digitaalisen ja valmistavan teollisuuden vaikuttajaa Suomesta ja ulkomailta. MPD 2017 järjestetään Tampere-talolla 29.–31.5.2017.

Roima Intelligence on ainutlaatuinen yritys. Vaikka Roima brändinä on tuore, sen yksiköillä on kuitenkin syvät juuret ja vuosikymmenten kokemus teollisuudessa yli toimialarajojen. Roimaa voi hyvällä syyllä kutsua tuottavuuskumppaniksi: tuotamme sekä elintarvike- että teknologiateollisuuden yrityksille parempaa kannattavuutta lisäämällä älykkyyttä tuotehallintaan, toimitusketjuun ja valmistusprosesseihin.

Valmet Automotiven tuottavuuskumppanivalmet automotive logo

”Tavoitteenamme ei ole, että eurooppalaiset yritykset siirtävät valmistuksen halpamaihin tai tekevät paikallisen valmistuksen roboteilla, vaan päinvastoin teollisuuden kilpailukyvyn säilyminen ja kasvu ihmisten ja automaation saumattomalla yhteistyöllä. Tästä malliesimerkki on Valmet Automotive, jossa rekrytoinnit mitataan tuhansissa uusissa työpaikoissa”, linjaa toimitusjohtaja Ropponen.

Kumppanuus suomalaisen teollisuuden lippulaivan, Valmet Automotiven Uudenkaupungin Autotehtaan kanssa kertoo Roiman osaamisesta. Valmet Automotive asettaa riman korkealle.

”Olemme voittaneet Daimlerin luottamuksen. Kumppanimme ovat auttaneet meitä toteuttamaan tuotantostrategiamme. Roima ei kuitenkaan ole vain kumppani, vaan elimellinen osa tehdastamme. He tietävät mitä teemme ja ovat mukana pitkällä tähtäimellä”, kiittää Valmet Automotiven valmistuspalvelujen johtaja Pasi Rannus.

Jaamme Roiman osastolla tiistaina 30.5. klo 15 Roiman teesit parhaista käytännöistä yli toimialarajojen. Paikalla on myös Pasi Rannus Valmet Automotivelta, ja kuulemme, miten yhteistyö Roiman kanssa mahdollistaa osaltaan Autotehtaan voimakkaan kasvun automaatiota ja robotiikkaa tehokkaasti hyödyntämällä.