Roima logistics icon

Logistiikka

Liikemaailma on toiminnassa 24/7. Yritykset ja asiakkaat edellyttävät yhä paremmin käyttäjille suunnattuja tuotteita ja palveluja, jotka paitsi valmistetaan myös toimitetaan entistä vauhdikkaammin.  Kilpailu pitää huolen siitä, että nopeimmat ja luotettavimmat toimittajat saavat jatkossakin tilauksia.

Logistiikan ekosysteemimme on optimaalinen ratkaisu tämän päivän logistiikan toimitusketjulle. Ainutlaatuinen, aikaa säästävä tekologia nostaa toimitusketjun tehokkuutta, lisää kasvua automaation ja digitalisaation avulla ja mahdollistaa proaktiivisen päätöksenteon. Logistikka-alustamme tarjoaa nopeat ja joustavat yhteydet, jotka kattavat koko globaalin logistiikan operaattoriverkoston. Hyödynnämme monikanavaisia ratkaisuja, joiden avulla nostat tilaus-, toimitus- ja kustannusten hallinnan uudelle tasolle.

piirustus työntekijät kantamassa laatikkoa

Kaupan ala

Verkkokaupoilla, myymälöillä ja tavarantoimittajilla on omat, erityiset vaatimuksensa ensiluokkaisesti toimivalle logistiikalle.  Parhaiten toimivat ratkaisut luodaan yrityksen ja sen toimitusketjun tarpeiden mukaan.
ikoni_forward_link
piirustus teollisuusrobotti

Teollisuus- ja palveluyritykset

Teollisuuden logistiset tarpeet liittyvät hankintaan, kuljetuksiin ja varastointiin. Yksittäisiä toimintoja, jotka vaativat ratkaisunsa voivat olla varaosa,- tulo- ja lähtölogistiikka sekä verkosto-ostot .
ikoni_forward_link
vihreä kuorma-auto

Logistiikka-alan yritykset

Kuljetusyhtiöt, varastopalveluja tarjoavat yritykset, 3PL-tarjoajat sekä postitoiminnot elävät toimivan logistiikan varassa. Digitalisaation älykäs hyödyntäminen on itsestäänselvyys, kun haluaa pysyä kilpailussa mukana.
ikoni_forward_link

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Hannu Ojasalo
Hannu Ojasalo
hannu.ojasalo@roimaint.com
suora: 046 600 7815
vaihde: 020 525 3100